~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

udA dAn duRian2nYa...

tenG0k betapa sy0oooknye Uda makan duRian sampAi tak SedAr Aku snAp gAmbar diA tengah makAn duRian... hahahaaaa... pak Raof's duRian... nahhhh xtually bUkan pAk rA0f juAl duRian tu, tapi S0meone daRi kAmpung siTu jugak (aKu rase laH) yAng telah juAl duRian kat wARung pAk Ra0f. s0 ape lagi, remEmber buDak yAng aku ciTer temp0h Ari!!! diA makan duRian thEn diA bErsin... aHaksss tU lah si E.J, diA bli duRian tHen dia mAkan denGAn nAsi... sekAli macam abAh aku daaaa, maKan nAsi berlAukkAn duRiAn. lepAs tu d0k sy0k2 aku, syUk, iNa, sePul keCik aNd uDA maKan diA bleh berSin. kiTe orAng pun ape lAgi... kAhkAHkahKAhkAhkAhkahkah... gelAk sAkan lahHhhh, ape lAgi... erkkkssss macAm nie Punye OrAng pun ada. tAk penAh uM0 aku jumpE orang CAmnie. aku rAse lah nie yang 1st and the lAst kot.. Ahhahahahakssss kici kici yaya daddaaaa....

1 Ng0mel-ng0mel:

superman said...

chess lu minah..
amik gamba candid ek..
mentang2 la makan durien..
kire jeles la ek?
huh
lalalala

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.