~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

keHidUpAn di ZelAn hAri iNi

sEmuA 0rAng nampAk bZ ariNIe (bukAn AriniE je, tApi Ari2) sebAb nAk kejaRkAn COD 1 ujuNg bulAn niE (31st Ogos 2006). Tarikh kemErdekAan niE, hmmm tAk0t gAk nIE, k0t2 tengAh runNing tibe2 mel0tup plAk, mAcam mAne Ehh... takpe r kite tungGu je, teng0k camne nAnti. n0h sepErtI biAsalAh sejAk duA mENjak NIe lunCh pUn di TinggAlkAn sepi. pAstu d0k ceb0k lari SAne Sini. Shuk plAkkk... iSkkk kesiannn tengAh demAm. PembAwak viRUs nye kAmAr0l, kAmAr0l bAik jAngkit plAk kAt Shuk (jangAn lupE mAkAn ubAt ye ShuK). liZa macAm bIAsa kene siApkan paPer w0rk yAng melAmbAk-lAmbAk sebElum COD 1. tapi tAk lupE dengAn brekfast and lAunchnyE. amEr sentiAsa memeRap kAt dalAm bilik IT diA. KecuAli kalAu Ade pAnggilAn pulAu... Ehhehehh unTuk pertAmA kAlinye dalAm bulAn nie and buLAn2 lepAs, hAri nie Aku nAmpAk AmEr di DAlam bilik zila masa aku mAsuk unTuk mem'photostat' dokumen. muAhahahhahaa... ehem ehEm ehEmmm.. Aku senYum kat Amer.. (seNYum Ada mAknAaa tuuu) Amer memAng bijAk sebAb diA dapAt tAngkAp Ape yAng terSirAt dAlam kepAlA akU nie. blOm pun Aku cAkAP ape2, dia dAh jAwab d0lu. 00ooo ade virUS yerkk... tAk tAnyE pun SbenArnyA... mUAahaahahahakkk... AmEr AmEr AmeRrr... "ku SangkA rAjuk BerpAnjAngAn"... dAn dAlAm pAda mAsing-mAsing bZ nie, SEmpAt gAk kiTE 0rAng berperAng emAil. Hehehe... Aku plAk unTuk Ari niE seperTi biAsa, brekfast tak AkAn Aku luPe, begitu jugAk luNch yAng tAk AkAn akU tinggAlkAn. lAp0 tu kALAu tak mAKan... lain lAh KAlau p0se, dah sAh Ade niAtnyA. AhAksss... kerJa plAk semakin hAri semAkin MEnimbun-nimbun. aPE nAk wat, kEje mAkAn gAji mAcam niE lAh. Hemm petANg plAk kul 4.30 sebel0m bAlik, aku ngAn n0h lAyan lAgu hindustAn Hum Ko Humi Se dari filEm mohabbatein. Wahh sy0k plAk bile sesekAli layAn hindustAn nIE. Heheheheh... lAyAnnnnn...

3 Ng0mel-ng0mel:

nohjenoh said...

waa... baru aku tau ko nie sebenarnya jiwang & taik hindustan... muhuhahahhahaha...

blurblogger said...

mana ade, ngko tu yang jiwangs karets and taiks hindustanisss... mueheheheheehhhh...
treng teng trengg...

nohjenoh said...

weh mana da weh... ko aa.. aku saja aje dok blakang pc ko tgk pc ko... ko yg tgk hindustan tu... aku tgk pc aje.... muhuahhahahahaha.....

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.