~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

sAkit KepaLa ke SakiT 0tAk...

Entah yeee... biAsanya 0rAng akAn caKap, "ad0iiii sAkit kEpala lAh". Tapi sebEnArnyA kepalA yAng SAkit ke 0tAk yANg sAkit. Hahahhahakksss "ad0iii sakiT kePAla Aku" see mesti sebUt sAkit kEpala. s0 tak kira nAk sebut Ape pun, YAng penting yAng sAkitnyA kAt dalAM kepaLa. Hmmm kEne cari PAkar KEpAla 0r pAkAr 0tAk lePAs nie, untUk men'sure'kan mANa bAHagiAn yANg sAkit. t0pik niE kuAr sebAB aKu tenGAh sakiT kepALa lah niE, tApi Sakit sebelAh kepALA, kePAla belAh Kiri. Pastu noh jen0h peliKs plak,caMne Aku Sakit kepALa belAh kiRi aJe. Weiii k0 niE tak penAh sakiT kepALa ker!!! seriUslahhh ariniE memAng kepALA aku saKit sebelAh je nie. eNtAh Ape punCAnyA aKu senDIri tAk TAu... gAsakkk laaaaa
hAri niE aku berkerjA seperti biAsa, nAk bAlik kul 5.00pm rasenyE mACAm tAkde m0od nak teruSkan KerjA. s0 mAybe bAlik kul 1.00pm. pUn bergAntung pAda keadaAn Alam sekiTar akU. Hehehhh... hmmm lAgi pUn takde ape yAng nAk di kejAr Ari nIE. Cume berkEmungkinAn beSAr maLAm nie akU dinNer ngAn cEk Ains and 0ther frenz. pUn tAk Jauh, pAling kurEng pUn hAviNg diNNer kAt j0hAn tAMAn perling 0r pAlinG dekAt kat ArRenA gelaNg pAtAh jE.000hhh kalAu pegi Jaya Jusc0 best gak nie, bleh pekEne jAva frappucin0 ngAn pApa r0ti. Uishhh sedApnyE...

4 Ng0mel-ng0mel:

nohjenoh said...

wey tul aaa.. sakit kepala musti complete satu kepala... nie sebelah kiri aje..

ganjal tu.... (ganjal = ganjil + janggal)

muhuhhahahahahha

blurblogger said...

hEhhh tarak percaye yerk.. nAnti aku bagi ko rase skit, camne rase sakit kepala sebelah... Ahhhaaaa hamikkk ko...

Anonymous said...

lia..tu migrain tu...kalu sakit kepala sebelah lain kali..,asuk bilik gelap...dan sunyi...duk diam selama 5 minit...

blurblogger said...

Uiiihhh yeke, anyway thankss doc. akan di praktikkan nanti.. yezzaaa

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.