~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

tAk Ade tAjuk!!!

unTuk yAng keSekiAn kAlinyA, ZelAn mEngAlaMi mAsalAh servEr doWn. dAri hAri jumAat petANg hinggA lAh ke hAri nie, bAru okey. itu puN emAil tAk bleh nAk cek. nAhhhh bikin olAng semuA tAk blEh wAt kejE, hAhhh SApelAh punyE tugAs nie yee, Amerrrrr jugAk yAng kEne.. Kekekekekek... nAsib bAik Amer aDe laGi, lepAs nie Kalau amEr dah tAkde sape yAng nak t0l0n watkAn ekkk... nAsiblAhhhh...
Hmmm untuk hAri nie jugAk akU dapAt tAu, Ade 3 0rAng antArA yAng di terminAte akan di SAmbung kembAli k0ntrAknye selamA 3 bulAn lAgi. siApa!!! hmmmm antArAnyA Din piling (nie mESti CP mintAk ngAn Yap, suwuh sambung balik Din punye kontrak. Kalau tak susah lah dia nak ular), AishAh (technical) dan Kak AnA (sape yang request ekkk!!! nie mesti kes ade yang maleh nak wat air sendiri). hAaaa kan aku dah cakAp, kat zelAn nie macam-macAm b0leh jAdi. Hehehehhee...

2 Ng0mel-ng0mel:

silly me said...

ok la kalo macam tu... lieya tak yah buat ari sendiri buat sementara waktu...

blurblogger said...

O.K untuk orang yg minum air k. Ana aje, sebab i tak boleh minum air k. ana. treng teng trenggg...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.