~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

pekEne nasi lemAkS di bANgsar

Malam tadi aku kuar makan ngan K.Na. Hmmm p makan nasi lemak kat Bangsar. Aku, Kak Na and kawan Kak Na masing2 pekena nasi lemak ayam dengan teh o ais limau. Banyak perkara yang kami bualkan. Start aku naik kete sampai la time balik tak habis2 lagi citernyer. Rase seronok sesangat bile dapat kuar ngan Kak Na. Nak jumpe kengkawan yang lain, hemmm masing2 bz and ade komitmen sendiri. Nak wat camne kan... There's nothing to do...
Pastu citer pasal orang minyak yang reject K. Na and lain2 parties yang cube memikat hati Kak Na. Mari kite lihat, siapa lah yang bakal menjadi pojaan hati K. Na nie. hehehhhheh... Hmmm to K. Na, bagi sedikit peluang pada orang minyak untuk dia lebih mengenali diri K. Na and menilai K. Na. Ooooo rugi betul kalau orang minyak betul2 reject K. Na. Dun u wori... ayat "kite kawan" tak bermakna dia reject K.Na terus tu... sebab dia ade cakap ngan Kak Che' yang dia suke K. Na tapi ade perkataan "TAPI" kan... maybe something is going on... mungkin dia masih dalam menilai diri dia. Adakah dia sesuai or tidak untuk K. Na or dia masih menilai K.Na or dia dalam proses pemilihan or dia tengah wat rawatan otak. Hehehehehh... heyyy who nos tibe2 iyenye menjadi reality that dialah partner untuk hidup K.Na di masa akan datang. Cume jangan terlalu mengharap dengan ape yang kite tak pastilah, siapa akan menjadi hak milik kita. Macam K.Na cakap mungkin dia tu spesis 'Bha'sLieyaLampi', and dia menjadi 'bha'sK.NaLampi' plak. Hehehehehehhh... mati kite kalau bha dapat tau kite kutuk die. Kekekekehh tapi takpe nasib baik dia jenis yg tak amik port punye.
Then lepas makan2 smua, K.na ajak aku tengok2 baju kat Egg. Try punye try K.Na beli 2 pasang baju. Iskkk cantek baju tu. Tapi aku kene marah ngan K.Na sebab menyokong dia membeli baju tu. Hehehehe dah memang cantek, lieya sokong jerk la. Nak tunggu gaji nanti saiz dah abis plakkan. Pastu kalau tak beli, nanti balik uma mesti K.Na nyesal sebab tak beli baju yang cantek tu. Lepas beli baju kite orang pekene coffee plak. Tapi dalam kete je la on my way back. Susah kalau 2 2 dah jadi coffee addict nie. Hahahaha...
Then biler balik uma aku hanye dapat melelapkan mate setelah jam 2.00 pagi... kul 4.30 pagi aku dah jage and lepas tu tido2 ayam... and now i feel huarghhhh a little bit mengantok...Looks like tak cukup titon...

3 Ng0mel-ng0mel:

Anonymous said...

haiyaarK....
habIS cerekaraMA kisah chenTA ditulih dlm nih ... hahahhahh... nasik ayaM bB pulak lepas nih ??? ada beraNi...???

blurblogger said...

blehhh... biler nak p??? Hmmm tapi sOk pagi lia dah balik kampung. Member rapat kawEn...

Superman said...

hahahha
cantik la tu..
masing2 dok layan kopi..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.