~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

selAmat PengAntin bAru t0 Jijie & syAhrul

3 Ng0mel-ng0mel:

mr.pancit said...

Muhuhahahahahahahahahha....

Berkurun lama (kurahsiakan... eceh... rahsia pohon cemara by exist lak..) aku x masuk blog ko... baru la ada kesempatan nie... aku x kira.. aku nk komen panjang2... hehheh...

wey... tau aa opis zelan dah kurang org... ko tambah pokok lak ek... mentang2 aku x mkn pokok... hehe.. nasib baik kau xde sana lieya... kalau dak.. tah idup ke dak pokok ko tu... hehe

wey lieya... wanchai nie member ko ek?? aku mmg ilang ingatan nie... mcm x kenal langsung....

apada cop kaki tu... (aku rasa tu kaki kamarul)... pastu cop tgn lak... (aku rasa tu tgn yinting) xde org cop kat dahi ke??? heheh...

wey lieya.. ain nk turun kl 16 & 17 nie.. ko x turun ke???

blurblogger said...

HAhahaha... Aku agak dahh. Mesti ko lame tak masuk blog aku nie. Sebab ko jer yg rajin mengomen blog2 orang lain.

Yeeee r sebab orang dah kurang r aku boleh bercucuk tanam. Skang pokok aku dah membesar dengan sihat bebbbb...

Hahaha ko salah r noh. Cop kat kaki tuh, aku punye keje aku cop kat kaki Yenting. Kat tangan plak aku ngan Yenting kejekan si Kikin. Mase tuh kite orang smua tengah boring tahap gaban.

Mmmmm 16 aku nyer duty keje beb. Silap2 time tu aku dah kene keje kat Perling opis. Sebab kalau ikutkan aku kene tukar ke Zelan Development 15/6 nie. Zarani kakak Fadli dah berenti. So bos Perling nak tarik aku p sane. Tapi dlm discussion lagi walaupun tinggal beberape ari.

Woiii biler ko nak turun JB nie. Kite orang nak arrangekan paintball ujung bulan nie. Kalau jadi r, coz feroz nak balik KL dah ujung bulan nie. ADE BERANI turun r...Muahahahahahahahahahhhh

uda said...

ada berani ke?
kang kene kat kepala kang peluru tu beb..

*wink*

kesian syuk..
hehhee

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.