~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Domong VS keMmung

Haa semalam aku pulang ke kampung halaman semata-mata nak ambil kucing yg diberi oleh jiran A.Ngah dan Pak Nodin... Hehehehe betol-betol buat aku suka sebab aku dapat 2 ekor anak kucing yg comel walaupun pada asalnye aku nak sekor aje dan walaupun sebenarnye aku alah dengan kucing tapi aku nak try bela sekali lagi. Yang sekor aku dapat anak kucing parsi aku namekan "DOMONG", anak kucing parsi nie jiran A.Ngah bagi yang bagi. Manakala yang sekor lagi anak kucing Pak Nodin anak kepada si tupai (kite orang panggil tupai sebab ekornye macam tupai), aku name kan "KEMMUNG" sebabnye Pak Nodin aku nie selalu sangat sebut kemmung. Ntah ape maksudnye pun aku tak tahu.... Hmmmmmm mulai sekarang tugas harian aku adelah menjaga anak2 kucing aku sehingga besar. lets see sama ade sekarang nie aku masih alah dengan kucing lagi ke tidak... Harap-harap tak lagi laaaaaaa...

2 Ng0mel-ng0mel:

Anonymous said...

mane gambo kucing? - superman

blurblogger said...

Hehehehehh camno nak amekkk, owang kate tak bleh amik gambo kucing, nanti kucing matiii.. Kalau kusing aku mati dah takde gantii tauuuu...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.