~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

j0m cEk hP 0ri ka idak

Haa nie aku jumpe inf0 mase aku jaLan2 cari pasaL pastu aku jumpelah 1 bl0g nie Dr. Azwan's Mobile Shop... Info yg cukup berguna utk kite pengguna2 Hp la kan... Pas nie kalau ade yg teringin nak beli hp baru dah bleh cek sendiri samaade hp yg kite nak beli tu 0ri ke dak... Takdela asyik kene tipu ngan apek2 jekannnn...Huhuhuuuu

Xtually aku tau camne nak cek n0 ciri nie and camne nak tau date hp nie dikuarkan, tp tak penah lak aku tau dr n0 siri nie kite bleh cek hp kite 0ri ke tak.

0key fwen j0m pakat ramai2 kite cek hp kite 0ri ka tak 0ri ka... Hahahahaaa aku punye 01 means from Finland da.. huhuhuuu seb baik la jugakkan, tp hp kawan aku fr0m 02 cHina, dia pakai s0ny erics0n baru beli lagi tu, tuh seb baik fr0m china kalau dari Azerbaijan??? Sap0 nak jawabbbb!!! Hehehehhhhh pastu muke tensen jerkk... 0pss not my faultt.. aku nie kep0h2 c0z saje nak tau hp aku ori ka tak 0ri ka baguih ka tak baguihhh kaa... sape swuh d0k sibuk nak tau jugak.. Tak dapek la den nak n0long....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ( ",) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Would you like to know if your mobile is original or not ?????

Press the following on your mobile *#06# and the-international mobile equipment identity number appears. Then check the 7th and 8th numbers:

1 2 3 4 5 6 7 th 8 th 9 10 11 12 13 14 15

Phone serial no. x x x x x x ? ? x x x x x x x

IF the Seventh & Eighth digits are 02 or 20 this means your cell phone was assembled in China which is low quality

IF the Seventh & Eighth digits are 08 or 80 this means your cell phone was manufactured in Germany which is fair quality

IF the Seventh & Eighth digits are 01 or 10 this means your cell phone was manufactured in Finland which is very Good

IF the Seventh & Eighth digits are 00 this means your cell phone was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality

IF the Seventh & Eighth digits are 13 this means your cell phone was assembled in Azerbaijan which is very Bad quality and also dangerous for your health

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ( ", ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 Ng0mel-ng0mel:

Eida said...

baguih info ni..
tak tau pulak hp eida ori ke tak?
tak reti nak chek.. ari tu pakai main beli jerr.. huhuhukk nasib laa..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.