~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Melaram 0r Syusyu???

Haaa tengok la kelaku anak sedara aku yg s0rang nie. Begaye kemain lagi, dah cun2 ngan spek mate itam bagai tp botol syusyu x tinggal. Adohaiiii... Nie picture candid smalam mase kite org 0n the way nak balik GP. Xtually minah kepoh (panggilan t0k d0lah utk umairah) nie mmg rajin ngikut aku balik kg and now adik dia si Akil pun dah pandai, pantang nampak aku bergerak, mula la diekornya aku.

Penah sekali aku hantar balik, Akil takm0h masuk uma. Hahaha tipu sunat pun x jalan gak. Sudahnye aku tinggalkan jugakkkk...xkan aku nak bawak p keje kan, mau huru-hara hidup aku kat opis.

Lepas antar anak bulus aku kat uma M.Ya, kite orang terus bergegas ke JJBI jumpe Ayah, Mama and baby Thakif yg baru balik dari hospital pegi dinner kat K Ep Chi (KFC). Dari balik kg sampai la on the way balik GP smalam si Umairah tak habis2 sebut K Ep Chi. Siann pulakkk aku. Sudahnye aku ajak Ayah ngan Mama Umairah jumpe kat K Ep Chi. Pas kenyang... ayat Umairah, "Mak udeee, kite nak pegi so0ping2 ehhh??". Haaaa kauuu sekali Umairah bebunyikkkk... Then aku pun jawab, "A'aaaa kite wind0w sho0ping je 0k".. Umairah dan Akil yg x brape nak paham terus melonjak ke gumbiraan. Hihi... yg pentingggg bejalannnnn.... So balik tak balik semalam kul 9.00mlm. Tu pun selepas Akil mengamuk kejelesan pasal aku asyik layan si Thakif. Uiskkk budak nie, kecik2 dah pandai jelezzzz....

Haha

3 Ng0mel-ng0mel:

cik puan akish said...

walaupon begitu..dak ini kiut sungguh!!!:)

Amy Syaquena said...

Salam ziarah dari amy...just follow ur blog..pasni jemput la ziarah ke blog amy ye...salam kenal..

Amy Syaquena said...

salam ziarah..anda di tag

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.