~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Wedding Colour Theme

Sepatutnya bila saje sebut nak kahwin, majoriti B2B dah tau mau guna kaler ape. Tapi AKU??? Hadoii haiii masih lagi tercari2 kaler. Sampaikan bile mak andam tanye, "tema kaler ape?". Aku hanye sengeh pehtu senyum kambing. Huaaaa boleh gitu??? Ape ke kesnye aku nie, sampai tak boleh nak pikir kaler ape yg harus aku pakai on my big days. Haruskah aku dipersalahkan dlm hal ini.. Oooo tolonggg jgn salahkan aku.. huhuhuh... Somebody please help me.

Kaler inikah yg sesuaii???

Atau pun ini.....??? Or ini...??? Or inikahhhhh...??? Do please help me on this matter. Aku tersangatlah bercelaru... Here's the colour for 2011... Which one better which one prefer.. he he heeee... but for my Nikah maybe i will wearing pearl white or silver white or cream + turqoise or or or... masih ade lagi or tu... iskkkk

6 Ng0mel-ng0mel:

♥ sha ♥ said...

oh sile pilih baju yg best dulu baru pilih theme oke. teringat time sy kawin aritu, sgt tensen sbb dpt baju yg x best cuma sbb nak theme kaler pink belacan yg gile susah nak jumpa tuh. haih

nUR_rOsALiNdA said...

uwaaaaaaaaa
nak kahwin balik boleh tak?
hehehehehe~

Lieya said...

Fasha->Mmm betol jugakkannn... Mcm tu k.lia nak tengok baju dululaa... k.lia amik xbridal fasha gak, ala tokeynye cikgu amril tu. last week k.lia pegi uma cikgu amril tu,pastu dia tanye mane tau dia buat bridal tu bagai pastu k.lia ckp la tau dr blog fasha.. heeee...

Mala->Heeeee boleh2 tp kene ngan org yg same... sandinng balik boleh ajeee

Amy Syaquena said...

Good info...

sinar raudah 'baby contest'

MushroomCute@Mariea said...

jalan-jalan cari baju.. bila jumpa baju yg memikat hati n sesuai untuk dedua. baru pilih theme. Leh gak tanya mak andam mana yang sesuai...jgn plak sorang cun melecun sorang nampak pelik jerrr..huhuhuhu.. anyway, tumpang seronok dengar nak buat preparation kawen..semoga semua urusan dipermudahkan..hehehe

Lieya said...

Amy->Dahhhh joint pun, 2x lagiii... gile kuasakann..

Mushromcute->Mmmm yekannn... thanks for the guide.. :D seb baik ingatkan. Hahahha kalau x mmg nak sorang je cun melecun. Hahahah

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.