~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Musim Haji

Alhamdulillahh, skang dah masuk musim Haji. Maka bagi mereka2 yg berkemampuan untuk tahun ini dah mula menunaikan Haji. Untuk aku??? Ooo cita2 itu ada, cume kemampuan belum ade lagi. InsyaAllahhhh adelah tu nanti. Juga pada semua aku doakan korang suatu masa nanti akan berkemampuan untuk menunaikan Haji.

Untuk tahun ini, Big Bos aku akan terbang menunaikan Haji pada hari Sabtu ini. Heeee... Big Bos aku nie base kat KL, sempatlah kami bervideo konferen pagi tadi. Penutup diikuti dengan bacaan doa, uiskkk sedeyy plak rasenye. Terus teringat kesah 2 tahun lepas di mana Nenek aku pergi menunaikan Haji. Iskkkk time tu xde yg x melelehkan air mate. Al-maklumlah kami tak pernah berpisah.

Aku doakan Dato' Wan Abdullah Wan Ibrahim dan isterinya selamat pergi dan selamat kembali dan semoga mereka mendapat Haji yg mabrur begitu juga kepada yg lain2. Aminnnnnnn....

Tu tu... yg berkot hitam itu adalah Big Bos aku, sebelah dia CEO Dato' Izzadin Idris.

1 Ng0mel-ng0mel:

MushroomCute@Mariea said...

Salam...Hai apa khabar?

Dah lama tak update ek? blog2 ni tak muncul2 dalam updated list..huhhuhuh..

Semoga ok ok saja... ;-)

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.