~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

0hh hapPy birtHday

♫♪♫♫♪♪
♪ ♫ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♫ ♪
♫ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ♪
♪ HAPPY BIRTHDAY TO YOU...♫
♫ ♪ HAPPY BIRTHDAY TO YOU............... ♫ ♪

on 19 Januari yg lepasss... hehehehe N3 berlapuk lagiii..

Wooo mengapa itu kek sangat kicik!!??!! Pasai yg makannye aku ngan dia aje. Nak beli besar2 watpe, tak terabeh nak memakannye. 1 slice nie pun tak habis we all makan.

Yahhh cukup kaaa ngan belanje kek same tiup lelen same suap kek ke mulut sendiri??? Hahaha.. Suap kek ke molut sendiri yaaa?? Tak romantik langsung aku nie!!! ahahaa ade aku kesah, my other half (moh) pun x kesah, jadi perlu ke aku kesah???? Yehaaa just belanje my other half makan kat Singgah Selalu same hadiahkan barang yg menjadi p0jaan hatinya selama iniiiiii...

Ape diaaaa sila bace perbualan dibawah ini dulu...

Future MIL (FMIL)cakap, "nie kalau Lieya tau kau beli mende nie, sia2 kau kene bebel ngan dia."

MOH jawab, "hehehe ini Lieya yg hadiahkan la Mak, sempena hari jadi abg hari ni."

FMIL ckp lg, "Macam budak2 la kau ni... ni kan mainan budak2".

MOH jwb,"Abis zaman budak2 Abg, Mak ngan Abah tak belikan. Dah tua2 nie la Lieya belikan..hehehehhehehe". (moh nie mmg kuat meloyar kalau berbual ngan mak dia)

Dan hadiahnyeeeee adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

taraaaaaaaaa......

picca cr t0 en. google menggoogle

☼Moral of the story:-Belikan mcm2 mainan untuk anak2, supaya bila dah tua tak merengek mintak mcm2 mcm moh ituuu... ahahahah

4 Ng0mel-ng0mel:

Amy Syaquena said...

ha3... ala lagipun sekarang permainan tue pun orang dewasa banyak main kan..

Lieya said...

Kekekeke.. itu yg moh nak jugak tu... pantang tengok org lain ado.

Umie said...

bagus jugak strategi ko nie..nnt ada anak bole wariskan mainan tu kat anak korang plak..jimat duit kan..hihi

Lieya said...

Hahhh untuk kalau sempat simpankan utk anak2 aku. Aku takut xsempat heli tu dah jahanam dikejekan.. ahahha

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.