~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

New N3 for 2011

Isk isk iskk... ape ke lambat bebeno aku menghapdet blog aku nie. Org lain dah nak masuk berbelas2 N3 utk 2011 nie, aku pulak baru la 1 nie. Nampak sangat kemalasan melanda.

Hokey korang cuci mate ngan gambar jelah ye... pasal aku malas nak tulis panjang2.

Penutup 2010, aku ke I-City Shah Alam. Saje jalan2 cari pasal sambil membeli-belah sempena Year End Sale kat Sogo, Sg Wang, Bukit Bintang Plaza, MidValley, Semua House tak lupe juga kat Jalan TAR ngan Jalan Masjid India. Heeeeee...

Yahhh gambar itu menunjukkan kesungguhan aku untuk menempuh cabaran di tahun 2011. Ape kene mengena ngan itu kuda sama kazen aku itukan... **@#&*@^#$

Sudah penat marilah kita pulang beramai-ramai.

Dan kini permulaan 2011... Jeng jeng jenggggg....

Menunjukkan kesungguhan K.Sal membuat keje sedangkan aku melepak a.k.a menebeng ditempat dia.

... dan permulaan dengan MAKAN-MAKAN sampai perot memasing muncit

Yahhh kegigihan aku meratah kepala hikan kering...

ooo sedapnye mee rebus ini... Penuh semangkuk aku bedal mcm makanan lain aku tak sentuhkan....

... dan sesi makan-makan menyambut tahun baru dengan mulut memasing kene cili dengan sambal belacan abg Man Koboi. Gile kaw-kaw pedasnyeee... bukan aku je yg meleleh ayo mate, kawan-kawan aku pun ade jugak. Seb baik tuan punye camera ni tak nampak, credit to Bonda Dadif psl take picca menyerlah kecunnan aku. Ha ha ha... kalau hidak buat malu muka aku je ngan hingus meleleh2 bagai.

6 Ng0mel-ng0mel:

cik puan akish said...

oit...gambo2 sile dikreditkan kaepade aku...kalo tak..dikire kidnap..

tak kire...kawan tak kawan...

muhahahahaha

Lieya said...

Hahahaha... aku type kat sini jerk... ekekekekee

Noh Haidir said...

ooo.... turun kl tak bgatu aku....

yelaa... sapala aku... umah syuk buleh lak pegi tu...

huhuhuhu...

Lieya said...
This comment has been removed by the author.
Lieya said...

Adehhhh adeh adehhhh Noh hoiiii.. aku idaklah berkesempatan nak terjah uma ko... xpe2 nanti kalau aku turun KL aku terjah uma kau pulak ye...jgn sedey2

Noh Haidir said...

keh keh keh... tau takot ek... takde halnye lieya.... saja aje gempak ko...

weh... kak ina ko tu dah tanak sambung blog ubi kayu dah... aku baru baca post dia yg dia cakap tu post yg terakhir... tul ke tu???

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.