~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Drive-Thru???

Yahhh semalam juga selepas bawak MOH pegi klinik, singgah jap ke maybank Setia Tropika. Then MOH suruh pegi ke maybank drive-thru blah tepi bangunan maybank yg tercatuk kat situ. Dlm keadaan agak bingung aku berbual ngan MOH.....

Aku, "Manalah ade maybank drive-thru kat sini, tau lah baru lepas xcident tp jgnlah merepek yg bukan2. Ok ke tak ni???"

MOH, "Laaaa mmg adelah kat sini, tak caye ha pusing2..."

Dalam pada kebingungan tu, aku ngikut jugak kate2 MOH. Sekali pusing korang tau ape yg aku nampakkkk???? Haaaa cube teka ape diaaaa???

Jeng jeng jengggggggggg

.

.

.

.

.

.

.

V

tadaaaaaaaa

picca cr to enchek google

Hahahahaa sudah tertipu kaaaa???? Wakakakaaakaka idaklah aku menipu koranggg, ini adalah cerita benar belaka...

Scroollll ke bawah lagi ok kawan2....

............dengan gigihnyeee untuk pencariannnnnn

Tu dia.. ade nampakkk??? MOH tak tipu aku, tu gambar yg aku snap mlm smlm sbg bukti nak tunjuk kat korang juga. Seriussss nampak2 je maybank drive-thru tu aku tersangatlah jakun. hahahahaaaaaa lintang pukang aku mencari hp cikai aku semata2 nak hamek gambo. MOH yg dok sblh gelak je tengok kelakuan aku. Wahhh dah sakit2 nak gelakkan aku lagi, aku picit tempat sakit tu baru tauuu.

Kemudian bila dah selesai kuarkan duit MOH, ape lagi sesi mengetuklah gamaknyee ahahahaa terus hint MOH.

Aku, "Ehhh yanggg, ape yg ade kat sblh maybank ni ehhh???"

(bertanya sambil senyum2)

MOH,"Entah xde pape pun" (aksi muke selambe & malas nak layan)

Aku, "Haahahaha... e'eh yangg starbuck laaa.... boleh??? Sedapnyeeee..."

MOH, "Emmmm.... dah pusing blakang sane pulak".

Lepas berpusing korang tau ape yg aku nampak????

Scrool scrool scroolll....

Sikittt je lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lagi sekaliiii

.

.

.

.

.

.

.

.

V

Tadaaaaaaaaaaaa

picca cr to Razlina

Yahhhh starbuck drive-thru jugeee... lagiiii la aku jakunnn... ahahahahaaaa tp dlm jakun2 tu tetap aku order minuman kegemaran aku.

picca cr to Joey

Aku, "Dik bagi ice-blended chocolate with chip kurang manis punye boleyyyyyy". (mcm la budak tu depan aku, hahhaa)

Budak Starbuck, "boleyy... size kak??"

Aku,"Besarrrrrrr punye..."

Budak Starbuck,"ok kak, nak whippe cream x?"

Aku,"Hahhhh mau2".

Budak Starbuck,"Ok kak... total RM16.45 ok, tq"

Yezzaaaa aku ape lagi, vroommmm terus ke kaunter pungutan zakat... opss kaunter pembayaran & collection da. Hahahahaa.... dapat jeee ice blended tu terus srutttttttttttt aku bedal... yum2 sedapnyeee. Pastu MOH ni plak sebok nak jugak. Dah sakit2 pun nak minum air batu . Hahaha tp bagi jugaklah, kang kempunan susah plak aku. Pastu terus hantar MOH balik uma.

Sape2 yg jakun mcm aku, x penah tengok maybank drive-thru same starbuck drive-thru haa korang pegi la ke Setia Tropika, pizza same kfc pun adooo.... ehehehee chalossss

*****auto publish N3*****

4 Ng0mel-ng0mel:

Amy Syaquena said...

wah malaysia dah semakin canggih nie..

Lieya said...

Haaaa kan... kagum jd rakyat malaysia.. ehhehee

Umie said...

beb, nie yg dr highway PLUS tu pun bole nampak kan..

Lieya said...

haaaaa ya betullll beb.. ingat lagi ko walaupun ko dah jauh diperantauan. hik hik hikk

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.