~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Sila Isi Borang

Yezzaaa... skang aku sudah mula mengumpul list jemputan. So untuk member2 blogger, aku juga mau menjemput korang semua ke majlis aku menjadi RAJA SEHARI but before that kenelah korang isi form yg aku tepek kat bawah tu ha... Kalau idak camne aku nak jemputkannn!!! (ceewahhh mcm la byk sangat member blogger ko).
Hokeyy...mau ckp trime kasih kat Yumie pasal bagi link Sarah. Pasal depa 2 org nie lah aku berjaya buat form gedik2 mintak halamat bagai kat atas tu ha. Hehehee... So for other B2B's jom reramai buat form yg sangatla berguna ini.

7 Ng0mel-ng0mel:

Umie said...

cheseeeee...aku ingatkan borang nikah td..cheeseeee lagi...

Amy Syaquena said...

ingatkan borang apa tadi he he..

Amy Syaquena said...

ingatkan borang apa tadi he he..

Lieya said...

Umie->HAhahaha borang nikah pun aku xbli lagi laa... Hahhh aku tak kire, ko kene dtg gak majlis aku. P ko pakse hubby ko balik M'sia. Kekeke suke hati aku jekan!!!!!

Amy->Kekeke tu la... ramai yg ala2 terperanjat gituuu

ct_nurmarlissaa said...

ermm..aku tak yah isi k...coz dah emial...huhuhuhu...rajin ko meng explore yerr...nanti ajar aku k...

fRaMe+LenSeS said...

tahniah ya kamu.. ;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

lieya..ada tnya pasal VCO kan kat page akak..

nnt lieya email akak kt princess_ribena@yahoo.com eh ;)

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.