~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Its Baskin Robbins Time

Ohoo hari ni lunch dgn eskrim BR ehhhh, meaning no nasi for today. Yezzaaa memandangkan hari ni adlh pink day for the BR promotion for every wednesday, ape lagiiii meh kite serbu BR dgn membawa si baju pink.

Xtually bukanlah aku yg berhajat nak pekene BR ni, tp oleh krn melayankan kerenah mamayongs and becoming mamiyongs (ahahaha bile tu), so layankan jela. Pegilah jugak follow dia org ni ke JJ Bukit Indah (JJBI) yg terletak 10-15 minit je dr opis aku.

Dah jom layan picca je pasal mate aku dah ngantok sangat lepas makan eskrim BR tu tadi, credit utk hp cabok aku. Hahahaha...

MamaYongs and becoming MamiYongs, The pink ladies...hahaha

Tu dia, Mama Pink a.k.a MamaYongs yg mengidam sangat2

Sempat posing lg si CT nie... 2 org (becoming Mrs. Nana & Kak Roy) blakang tu dah xkesahkan org dah

Yahh bermulanya pengembaraan mencari flavor yg sedap

MamaYongs menat tunggu geng dia memilih eskrim,hahaha

Uiskkkk flavor ape mau ni!!!! K.Roy sblh aku pun sebok memilih ok!!!

Yummy, 1 of my fav flavor... superlicous

Adik BR bersungguh2 menggolek itu eskrim... "golek besar2 sikit dik eskrim tu", seb baik xde yg dengar. Hahahaa

Geng BR yg dah xsabo nak bersantap eskrim, tak tunggu aku pong...cesssss

Akhirnyaa... mint with chocolate chip & raspberry with chip flavor is mine

2 Ng0mel-ng0mel:

Umie said...

bestnye makan eskrem time cuaca panas2 nie kan..

Amy Syaquena said...

wah bestnya..nie yang jeles nie huhu...


p/s: jemput join contest sinar raudah

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.