~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Day by dAy...

Yup betul-betul kak Ina dah tinggalkan Zelan, Iskk macam tak percaya pulak. Kak Ina balik tengahari Jumaat selepas lunch bersama, kat kari kepala ikan Kukup, dengan kereta kelisanya yang sarat dengan barang-barang. Bukan setakat aku je yang tak percaya Kak Ina dah berenti, tapi Uda pun same. Mase kat uma Noh, Uda cakap mcam tu kat aku, erkkk ya lahh memang betul pun Uda. Hari nie hari Kak Ina meninggalkan kite, tapi end of this month ko pulak yang akan tinggalkan kita orang semua. Uda dapat offer kat Johor Port. Anyway nothing to say, Seperti mana Mr. Yap's cakap ngan Uda. "I have nothing to say" Yaaa.. Bos aku mesti pening sebab lepas sowang, sowang lagi akan meninggalkan Zelan. Buktinya bile Shuk sampai Mr. Yap's cari Shuk and bercakap ngan Shuk. Menyatakan kerisauannya, jika selepas ini Shuk pula yang akan meninggalkan Zelan. And before that Mr. Yap's jumpe aku and Miss Mah. Xtually for the 2nd time's Mr. Yap's tanye ngan aku perkara yang sama. Adakah aku bersetuju jika di hantar ke HQ or other site luar dari Johor!!! Hmmm.. Sorry lah Mr. Yap's, i still thinking... I dunno that i wanna go to HQ or other site out from JB. Miss Mah suruh aku ikut aje, she will go to HQ. Nahhhh, Yap's ask her, its that she wanna go becoz of Sanjiva, her boyfirend. Hehehe... Yap's question make me smile... I still cannot give my decission. Banyak yang perlu aku fikirkan kalau aku nak kuar dari JB nie. Terlalu banyak... Selagi takde surat itam putih dari Mr. Yap's selagi itulah aku tak boleh nak buat keputusan. Kalau setakat cakap, semua orang boleh cakap. Sebab aku tak nak Mr. Yap's menaburkan janji-janji manisnya...Ce'eehhhh and seperti yang penah aku katakan dulu, bahawasenye company nie terlalu banyak politiknya. and the most important think is, permainan bangsa... Fuhhhh feuhhhh lotihhhh... Day by Day

2 Ng0mel-ng0mel:

n_haidir said...

lek lia.. kiat masih di sini.. dan diorang semua gi, tak bermakna akan lost kontek ngan kita... so dun wori... :)

superman said...

betul2..
aku rasa la kan..
ikatan persahabatan tu akan sentiasa kukuh..
kalau kita nak kukuhkan la kan..
lalalala

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.