~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Sawan Kunci Kereta

Bermulanya cerita aku ke Pontian dengan Kak Ina and naik kereta Kak Ina, walaupun aku dah bawak kunci kereta aku sendiri. Nak dijadikan cerita aku pun tumpang simpan kunci kereta aku kat dashboard kereta kak Ina. Lepas pusing-pusing satu Pontian and lepas isi perot aku and the gengs pon balik lah ke ofis. Bile time Kak Ina nak balik aku pun dengan selambanya cakap "okey byeee" tanpa aku sedari bahawasenya kunci kereta aku ada pada Kak Ina.

Lepas tu bile time aku nak balik plak, aku pun cari lah kunci kereta aku... Ahhhhh alamakkkkk kunci kereta aku... Time nie baru aku teringat yang kunci kereta aku tertinggal kat dashboard kete Kak Ina. Then aku pun call Kak Ina, lahhhh dah sampai uma rupee nyee. Hehhhh tengah cuci kete lagi. Adusss aku nak naik ape nie, tengok-tengok jam dah pukul 6.30 petang. Huhhh nasib baiklah Zelan ada sediakan transport pukul 7.00 petang. So ape lagi aku pun naik van lah balik ke rumah. Alahai Syuk, kite senasib dahhhh... Hehhh ko tinggai kunci kete ko kat kete Amer, aku plak tinggal kunci kete aku kat kete Kak Ina... Apadaaaaa......

2 Ng0mel-ng0mel:

n_haidir said...

heheh... pastu ada hati nak tumpang aku gi keje esok... nasib baik aa ku baik... heheh..

blurblogger said...

Yeleee... Sape laei nak aku tumpang kalau bukan ko... Time camnie le aku menyusahkan idup ko... Hehehh

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.