~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

aKu kE yAng keNE...

Aku rase lah, dalam firasat aku. Arinie aku kene saman ekor lah... hehehehh mana tak nye masa aku balik dari Pontian tengahari tadi, Tok Olyis (Polis) sudah tangkap aku nye nombor kete. Hmmm confirm kene punyelah sebab time tu kete aku je yang lalu depan Tok Olyis tu. Aku bawak takde lah laju sangat, cume 72km jer. Ahaksss warghhhhh saman laei, walhal aku baru je balik melangsaikan saman Noh and sepupu aku Mael dengan Encik Osman. Hampehhhh betullahhh, apsal lah p wat kat depan klinik tu Tok Olyis oit, kan biasanya wat kat depan sekolah. Nape p tukar tempat dudok plakkk, kan aku dah kene saman. Wargh wargh warghhh tension nye aku. Lepas tu siap tengok muke aku laei senyum-senyum. Oooo perli yerk... takpe takpe, ada ubi ada batas... hari lain aku balas. Jagaaa Tok Olyis, kite jumpe kat balai nanti. Pastu aku ingat nak wat jahat kat Noh, tak nak bagi tau dia yang kat Penerok ade speed trap. Biar dia pun kene sekali sama dengan aku. Tapi kesianlah plak, sebab dia baru je langsaikan saman-saman dia yang melambak-lambak tu... Nasib baik aku baik ari nie Noh, kalau tak dengan engko sekali kene saman ekor... Treng teng trenggg...

1 Ng0mel-ng0mel:

nohjenoh said...

weh... ko kira ko nye baik aje ke?? aku lagi baik aa... ain baiker... lau baikest... heheh..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.