~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Aku, Aku dan Aku...

Tengok nie, nie angkara anae yang suke dengki aku. Aku dok leka-leka sambut telefon pon nak diambil gambo aku. Memang dengki... Erkkkk camnie punye orang pun ade. Hehehhee same dengan Noh Jenoh, suke sangat amik gambo bukan-bukan. Lobang hidun dia yang kembang tu lah diambilnye... entah hape-hape ajeee... Kire nak tunjukkan kekretifan agaknye... Nasib baik dia tak penah save, kalau tak sure aku boh kat dalam blog aku nie. Jaga ko Noh, satu hari nanti aku akan wat ape yang aku cakap...
Laaa jenohhh aku nyusun gambo2 nie, tapi tak nak ikut arahan gakkkk... Lantakkkk lahhh...

3 Ng0mel-ng0mel:

nohjenoh said...

muhuhahahahaha... tak kusangka lobang idung aku menjadi pojaan semua org... heheh

Akane said...

mana shoutbox? mana? hihihihi

Anonymous said...

cantik!!!

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.