~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Hari ini yang Bizisss...

Hari nie wat aku seperti tak sempat nak bernafas... Hahahah... kononnyelahhh... Nampak cam real gitu. Wakakakahh.. ahhh pedulik ape. Blog aku, aku punye suke nak tulih ape. Yang entah hape-hape. Yezzaaaa... Dari pagi dok wat surat, s.i, rfi, dengan ape entah lagi document yang wat aku fenin lalat. Pastu kul 11.30 meeting ngan randell and balaguru untuk audit petang. Pastu pegi makan sat, masuk-masuk ofis takd karen plak. Hehehe bila part takde karen nie syok skit. Bukan tak penin pikirkan koje yang tak siap, tapi dok gelakkan Noh yang kene baling dengan note book oleh aku. Wakakakaka padan muke ko Noh, tu lah rajin sangat dok sakat aku, hahhhh sesekali kene tul2 kene kat muke. Hehhhh... Then bile ade karen jerk, aku pun start mengaudit logistic department. Aku cek mana yang patut je, sebab aku nak kejarkan mende lain plak. Tapi si randell nie tak habis-habis tanye mende-mende yang simple. Alahaiii randell nie kan internal audit. Cek cikit-cikit udah ler. Wat aku ngantuk jer. Pastu aku cabut kejap dari audit, sambung wat surat aku. Pastu bile mase nak abis jer baru aku p ke logistic semula. Dahtu aku sambung lagi keje aku, pastu randell panggil lagi untuk audit technical, alamaksss aku tengah banyak keje dia panggil aku. Last-last dia wat sowang. Wakakakakakakhhh nasiblah, aku dah bagi tau awal-awal mase meeting tadi hari nie aku takleh nak audit. Tapi kowang degil sangat. hahhhh hamik bahagian. Bukan salah aku atau aku saje nak elak wat koje yerk, tapi ari nie memang bizissss giler. Nasib baik aku tak giler macam orang giler. Dah ler aku nak balik plak nie, nak kejarkan yang kat uma plak. Patutnya aku balik kul 5.00 tadi coz aku nak p masjid nak bace Yasin untuk mak cik aku yang meninggal tu. Tapi skang nie dah lebih kul 6 aku masih tercatok kat cini. Erkkkk tensennnn nye... Wa cauu la... yezzaaaaaaaaaa....

Muke katon aku... di lukis oleh anak Kak Upek, akak cleaner yang keje kat tempat aku. Kekekehhh tak same pun, tak kisahlah. Saje nak bagi semangat kat anak Kak Upek nie melukis. Aku bagi upah cikit. Hehehehe

2 Ng0mel-ng0mel:

nohjenoh said...

wei.. ada ubi ada bas... ada lori ada batas... akan aku pendam segalanya dlm lubang idung aku yg besor... muhuhahhahahahahah...

blurblogger said...

Erkkk ape punye pepatah ler.Cam ko gakkk... Penin aku, ubi bleh idup dlm bas ke!!! Ni yg aku musykil nih. Padan la muke ko, sape swuh ko rajin sangat sakat aku.Tapi mmg bet0l beb,aku tak sengaja. Sp0ntan tu!!! Alah luke cikit jerk. Bukan bosar cam l0bang id0n ko p0n... Waahkahkahkahkahhh...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.