~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

semAlAm nAn rAbu

nAmpAknyE dah beberApe hAri Aku tak berkesemPAtAn menjengAh blog Aku nIe. sebEnArnyA setiAp hAri kAlAu ikutkAn ade sAje SejArAh yAng nAk AKu coretkAn disiNI, nAmun ApekAn dAye bebAnan tugas sehariAn menyebABkAn aku terlupe untuk MEngupDate bl0g Aku nAn sAtu ini, dAn bilE SampAi wAktu Aku nAk mengupDatenya, akU terus Terlupe Ape yang hArus Aku lAkArkAn diSini. yANg tinggAl hAnyE saki bAki ceritA yAng dapAt Aku luAhkAn.
SemAlAm rupE2nye hAri rAbu. mAti2lAh AKu ingATkAn semalAm hari selAsa. gaSAk Aku bertekAk ngAn nAni, zira and kAk iZA pasal hAri. last2 diA oraNg tunjukkAn kAlEnder kAt Aku. Hehehe ApelAh nAk jAdi ngAn AKu nie, hAri pun AKu dah Lupe....
lepAs bALik kEjE petAng semalAm, bAlik DAri ofiS ujAn lebAt giler. ingAtkAn nAk ke kliNik memAndangkAn dah beberAPA hAri AKu sakit tekAk dan selsemA. KebiAsaan pADa Aku jika berlAku mAcAm nie, tanda2 Awal aku nAk demAm ter0k. mAklumlAh Aku jArANg demAm. tApi bilA dAh sekALi deMam Hmmmm jAwabnyE bermingGu2 lAh demAm Aku nIE melAraT. puSIng punYe puSing pArking puN Aku tAk jumpE. tAnda2 0rAng nAK kuAr dAri pArking pun takde. dAh penAt Aku menunggU dAlAm hujAn AKu pun bAlik lAh ke rumAh. DAlam fikiRan mAlAm je lAh Aku ke kliniK.
thEn ShArp pukUl 8.00 mAlAm Aku kuAr dAri umA ngAn mAk, AKim And ApiS. cAdAngnye nAk ke klinik je, tApi bilA ApiS anak SedarA Aku yAng sowang nie d0k sibuK nAk berjAlan aku pun bawak lah pusing meronDa KLCC. AlAh puSIng je, tAk tuWUn pun. nAk cAri tempAt pArking Aku pun tAk tAu nak PArk kat mANa. HehEhehehheeee... dAh lepas puSing keliling Aku pun bAlik and SinggAh jAp kAt vEledroom. jALAn2 kAt situ, AKu beli poKOk bulUh ciNE. Aku TEngok cantik tu yAng AKu beli. lepas tu minum2 jAp and bAlik ke ruMAh. SAmpAi kAt umA dalam kul 11.30. malAm nie nAk bejALan ke mAna plAk ehhhh....

3 Ng0mel-ng0mel:

Anonymous said...

la..berada di klcc semalam rupenye??
kak na pUn berada disana... apesal tak caLL??? kak na Gi tgK happY fEet bersama-sama oRg minyaK...makan KaT chillis, coffee at starbucks and bile sumer oRg daH halau kitorang pusing mengelilingi twin tower sampai nak dekat pukul 2... balik penat.. macam jln kat site lak..gile ke ape dua org sengal jalan2 pukul 2 pagi ...bukan setakat 1 kali pusing,, 2 kali pusing keliling... betol tongeng... itu sahaJa persembahan... amacam ayat BM kak na ??POwer tak ??? lain kali gi memana jgn lupe call...kan dah rugi... hehheheheh

blurblogger said...

Kekekekehhh... mana lah lia tau k.na p klcc gak. Kalau lia tau sure lia call k.na. Sepupu lia ngan anak sedara lia dok sibuk nak tuwun jalan2 kat klcc tu. Tapi apekan daya lia tak tau nak park kat ne. Park kat tepi jalan kene halau. Hehehehhhh... kesian kat kite orang.
Hmmm ok ape k.na punye BM. Kalah lia tu.. hehehehehhh terer tererrrrr...
Iskkk rindu plak nak minum coffee starbuck..yummyyyy...

Anonymous said...

hI lia....
tuh lah..malas bertanye sesat jalan ..( am i goo in BM ke ape?? hehhe)... bile mak dah balik nanti kite Gi ronggeng2 kay ???
take care ...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.