~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Bile tibenye 30 April 2007

Huhhh..Ari senin dah ari nie bersamaan dengan 30 April 2007 tuh.. Tanggal aku dilahirkan 27 tahun yang lepas. Heheheee.... Banjir hp aku dengan panggilan dan sms bermula dari pukul 11.57 malam tadi... takde ape yang menggembirakan aku melainkan ucapan2 dari orang tersayang dan kawan2 disekeliling aku. Haaa nie Uda, Baha, Kamarul, Suk, K.Ina, keChik dll biler nak wish kat aku dahhhh... Kowang lupe hehhh, waaaaaaaaaaa sedihnyeeeeeee.. Nasib baik orang lain ingat. Anyway thanks to all kerana masih mengingati tarikh aku dilahirkan walaupun hanye dengan sebaris ucapan sedangkan aku sendiri tak ingat sehingga ade incoming call and sms malam tadi. Oiiiii cukup bermakna untuk aku tuh... "wink^wink"
Haaaa yang buat aku tak puas ati skang nie, sepatutnya aku bercuti sakan arinie, tapi terpaksa aku cancelkan last minit sebab bos call mintak aku datang keje gak. Terokkkk betol tauuu. Nie semua gara2 aku diarahkan mengejar orang2 di ofis supaya amik details sape2 yang nak keje outsation or hq or local oustation lepas projek Tg Bin nie siap. Haiyaaaa patut tunggu lah ari khamis, nie idak seboleh2nye nak arinie jugak. Tengok aku gak yg susah skang nie, Bape kerat je yg datang. Yang lain2 nye menyambung cuti, aku gak yg kene tepon dia orang untuk konfemkan semuanye. Dia orang nie pun satu, aku tau lah sedang bercuti tapi bila ade incoming call tu angkat r, dah lepas nie kalau aku call utk kali ke-3 or ke-4, tak hangkat gak aku tenyeh sebarang je. Biar kowang kene pos ke Saudi ke, Abu Dhabi ke, Dubai ke, Indon ke, Thailand ke, Filipino ke or India ke... Haa padan muke kowang. Susah sangat nak angkat call aku, lepas nie kalau kowang kene outstation tempat yg kowang tak suke jangan salahkan aku plak, lain kali kalau aku tepon tuh hangkat... Nasib kowang lah yerkkkkk..... Wakakakakakakakhhhhhh...
Haaaa ade sesape yg nak ikut aku ke Abu Dhabi ngan Indonesia????

2 Ng0mel-ng0mel:

mr.pancit said...

tanak ikut ko... sapa nak ikut tah.. muhuhahahahhahahhaha...

uda said...

peh..
mau pegi indon ya buk..?

hahaha
btw..
epi belated bday y..
hehehe

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.