~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Dulu, Kini dan Selamanye

Ahaiii lamanye aku biarkan blog aku nie sepi tanpe cerita. Tibe-tibe hati aku dipagut rase rindu untuk menulis kembali. Hmmm banyak yang berlaku disekeliling aku kini, cume tak berkesempatan nak menulisnya. Pastu yang tak best nyer bile time nak tulis je, tibe2 mood or idea ilang begitu jerk. Bagai kertas yang di bakar yang tinggal abu kemudian berterbangan ditiup sang angin. Ape sudah jadi nie!!!! Isk isk iskkk...
Hmmm hobi aku yang dulu kini bertaut kembali. Ehehehe ape lagi!!! Membaca novellah... Untuk mase 1 minggu nie je dah banyak novel yang aku habiskan. Kini aku kembali dengan koleksi novel2 ku. Hmmm tapi nie bukan lah salah satu azam aku. Sekadar hobi untuk mengisi masa lapang.

2 Ng0mel-ng0mel:

mr.pancit said...

pergh.. lama gile ko x update blog ko nie.. aku pun dah lama x masuk hehe....

sodalaa... nak jiwang ngan novel lak.. heh... jiwang aa ngan mende lain... muhuahahahhahaha...

blurblogger said...

haaa tau pong ko...
Perghh cakap aku jiwang kunun...
Ko tu lagi jiwang.
"King of Jiwang Karat"
Wakakakakaka

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.