~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

mAdAh berheLAh daRi keChik f0reEver

Satu hari CINTA dan KAWAN berjalan2 dlm kmpg.. Tiba2 CINTA terjatuh didalam telaga.. knpa? krn.. CINTA itu buta.. Lalu KAWAN pun ikut terjun didalam telaga.. knpa? krn.. KAWAN akan buat ap saja demi CINTA!! Didalam telaga CINTA halang.. knp? krn.. CINTA itu halus mudah hilang kalau xdijaga, sukar dicari apatah lagi didlm telaga yg gelap.. Sedangkan KAWAN msh lg tercari2 dimana CINTA dan terus menuggu.. knp? krn.. KAWAN itu itu sungguh sejati dan akan kekal sebagai KAWAN yg setia....
..insan menanti
wat tatapan kengkawan yG rAjin mEmbAca bl0g Aku.
jAngAn tak PecAye kAlau aku kAte mAdAh berhelAh nie Sep0l kecHik puNye luahAn haTi...
JiwANg gAk mamAt Nie...
HuAhuAhuAHUHuAaaaaaaa

13 Ng0mel-ng0mel:

mr.pancit said...

ceh... karat giler kecik siut... muhuhahahahhahahhahahahahha...

lieya... ko panggil dia baca blog ko nie... ko tunjuk aku gealk sakan nie haaa... (sambil mengembangkan lobang idung aku sebesar2nya....) muhuhahahahhahahha....

silly me said...

huiyo... tak caya betol la...

blurblogger said...

Kehkhekhekhekhehhhh...
Tuh haaa pasal...
Dia dok sambung aku punye citer...
Haaa ape laei aku masukkan la dalam blog aku...
Lepas aku bace puas aku gelakkan dia...
Jiwang berkarat aku cakap...
Hahahahahahhaa...
Mohhh same2 kite gelakkan dia...

Anonymous said...

kdg2 hidup ni ad alami kebosanan tanpa ad perasaan..fuyoh...kasanova siut.wawawa

bleh jd sasterawan x...???

mr.pancit said...

wey wey.. tulis la nama.. xkan malu2 kot.. tah2 nie kecik aa nie... buat statement tanpa nama semata2 nak cover malu dgn kejiwangan dia... muhuhahahahahhahahahhahahha....

Anonymous said...

liza
ilang brutal ko siotttttttttttt............ gua respect sama lu la mamat, jiwang karat.......... ej pun kalah, ha'ahhh......

Anonymous said...

ej

menyampah plk aku baca rasa nak kentut jer 24 jam
tapi aku kira power giler mamat nie aku pon tak ader idea nak buat ayat mcm tu
heheheh

Superman said...

eh kawan2..
bukan en kechik mmg terkenal ngan jiwang berkarat die ke?

awek keliling pinggang..

tapi xleh lawan noh la..
noh lagi en falsafah ape...

mr.pancit said...

wey wey... apada aku tetiba jadi en falsafah daa... dah aku jadi en pancit dah aaa heheh....

wey... uda sebenarnya cuba utk mengesampingkan fakta bahawa sebenarnya dia lagi karat dr kecik... muhuhahahahhahahaha....

Superman said...

cube korang tgk citer2 realiti macam gangstarz ke, AF ke..
yang tukang komen ni biasenyer lagi power n lagi berpengalaman kan?

so dalam kes kecik ni..
orang yang lebih berpengalaman n slalu mengalahkan si kecik dalam hal2 karat ni ialah...

en pancit la..
wakakakkaka

blurblogger said...

Hahahaha aku setuju sangat dengan Mr. Superman nie.
So name baru bagi Mr. Pancit nie ialah Mr. Karat.
Perghhhh Mr. Karat @ Pancit nie banyak betol namenyer...
Kehkehkehkehkehkehhhh....

mr.pancit said...

wey wey... siut tul aa... tetiba lak mr.pancit = mr.karat ... nie yg rasa mcm nak jadi hijau nie... huhuhuhuhuhu... :D

blurblogger said...

haaaa satu nick lagi...

Mr. Pancit = Mr. Karat = Mr. Green

Hahahaha nasib baik tak Mr.Yellow

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.