~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

kAmi henTam pAintbAll, pAinTbAll hentAm kAmi...

Ahad - Padang Tari Bayu Tanjung Piai menjadi track aku dan kawan2 berperang melepaskan tensen. CewwAhhhh.... Hehehee tapi sian kat kami kalau dulu penuh sepadang team kami, tapi skang orangnye dah kurang. Nie pun nasib baik ade lagi saki baki yg sanggup turun dari GP and PG. Time kasih kat Suk ngan Ude. Ade yg dekat, dah berjanji tapi ditepon berkali2 hampehhhh langsung tak nak bangun2 dari tido. Sape laei kalau bukan Kechik ngan Fairus.
Tapi walau pun tinggal 6 orang geng2 nye, masih seronok kami berperang. Heheheh haaa smua kene balun ngan peluru yg ditujukan kat diri memasing. Hahaha padan muke kowang and padan muke aku gak sebab kene hentam. Perghhh sakit gile badan aku sebab dah lama tak tuwun padang, and sakit gak sebab kene belasah ngan peluru berpandu. Pecah record aku yang sentiasa bersih dari kene hentam. Jaga kowang, lepas nie aku akan pastikan aku tak terkene laei peluru berpandu tu.
Liza nGan sUk dLm tRAck
kAmarul dLm tRAck
anTAra peny0k0ng setIA
KepenatAn, beRehAt uTk samBung gaMe ke-3

sUk, liZa n Pi'e 1 TeAm

aKu dLm TrAck

udA ngAn sUk d Game TerAkhir

nIe diA pengGanaz yG hanTam kAmi...
Uda ngAn sUk, dAh lepaks bEb

Aku p0n dah penAt

Pi'e nGan Liza
NgAn peNyokong ciLik KamarUl

sUk keNe henTam kat KpalA KamArul Pun kNe Ude kNe henTam ngAn sUk, 2 dAs tuuu.. Liza kNe kAt peHa Aku pun kNe gAk

* t0 k. nA lAin kAli kita 0raNg AjAk

* t0 n0h jangAn mArah ha seBab kite 0wang x hajAk ko... tuh Haaa sape SuwUh d0k jejAuhhh...

* t0 kecHik NgAn fAiRuz, lAin kAli malEh nak AjAk k0wang. kej0t berkAli2 lAngsung x seDo, tid0 apelAh k0waNg niE agAknYE... kALAu booOmmm meletOppp kaT sebElAH koWang pon x seDo agAknYE...

* t0 E.J, s0wwii kitE 0wANg xlEh AjAk sBb ko darAh maniS... tAkot x sempAt nak nAik pelAmin ...

3 Ng0mel-ng0mel:

mr.pancit said...

yela... mentang2 aku kat sini korang kat sana.. tanak ajak aku dah.. yelaa... sapa aku nie kan... waa.....

blurblogger said...

Kekekehhh... ape nak wat. Dah ko jauh beratus batu. xpe lain kali aku arrange plak untuk smua orang. Time tu kalau ko tak nak tuwun aku sekeh ko...

Pastu aku nak arrange sekali utk perempuan ajerk. Maknenye ngan Ija sekali aku heret masuk track. Hehehhhh... Su dah setuju utk joint next time. Si suami2 jadi pom-pom boy dok kat luar jangan kacau. Hahahahahahaaa

uda said...

wah..
yg suami2 bleh jadik pom2 boy..
"toy boy" kata ina..
hahahha

so yg bujang2 ni bleh la join main la kan..

wow!!
hahahha

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.