~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Training training training...

So dah 2 hari aku berada di KL, training di Subang Jaya. Dok kat sini jadi la macam orang perantauan yang takde la sangat perantauan. Hahahahaaa... Penat travel dari JB hingga ke Pudu pastu ke Cititel hotel Midvalley pastu ke Subang Jaya. Nayli kawan aku yg maybe tak biasa travel and tak biasa berjalan ke sane ke mari dengan memikul beg berat nampak sangat keletihan. Tapi ape kurangnya aku. Hahahah memang penat bebbbb.. lame gile tak naik bas, tak kejar train juga kejar teksi. Huhuhuuuuuu... So selame 2 hari nie aku terpaksa wat tu semua. Adesssss dalam time2 gini baru teringattt alangkah bestttnye naik kete sendiriiii... huhuhuuu... so aku nak teruskan training. Aku akan update blog aku later2 ok... Dushhhhhhhhhhhhhhhh.........

1 Ng0mel-ng0mel:

Nurmala said...

oo..ada kat kl ek skang

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.