~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Sungguh aku x PERCAYA!!!

Hahhhh semalam aku F.R.E.E sesangat sampai xde keje nak buat. Bile semua keje2 aku dah settle aku menanguk mengacau orang sane sini sbbnye nak masuk internet pun x bleh, semalam seharian internet kat opis aku down xnak up-up dari pagi sampai ke petang. Perghhh time tu mmg boring tahap gaban sangat dah. Yelahh biasanye bile keje aku dah siap and time2 aku xde keje internetlah jadi kawan setia aku. Ntah ape2 jerk yg aku search, tp opssss bukan aku search yg bukan2 ok... kalau aku nak search yg bukan2 pun x bley pasai opis aku byk block link2 yg suka orang nak masuk, contohnya laman web friendster dan yg seantero dengannya. Boringggg jerkkkk... Tapi seb baik blogspot nie depa x block. Kalau diblock jugak x tahulah aku nak kate ape dah.

Selain mengacau dan mengganggu ketenteraman rakan2 seperjuangan aku kat opis, keje aku ialah bermain game bejeweled. Haaaa setelah berkurun dan berabad lamenya aku main game nie baru semalam aku dpt memecahkan rekod sendiri. Hahahaaa korang tengok tu bape jumlahnyeee... 1,008,700 juta tauuu markah aku. Aku tersangatlah terharu biruuuu, selama nie aku x penah main game nie sampai dpt markah segitu.

Ade yg boleh dpt markah lebih dari aku??? Huiskkkk korang jangan x caye ok! Dulu mase aku keje kat tempat keje lame, aku ngan 2 3 orang lagi kawan aku selalu fight main game nie. Mastermindnye aku la tuuu.. eheheh tapi yg sedihnyee markah paling tinggi yg boleh aku dpt time tu hanye 700k aje korang tau tak, yg paling terrer main game nie si Mail ngan si Liza. Korang tau bape jumlah yg dia org boleh kutip??? Haaaa sampai 4 juta ke 6 juta bebbbb... Aku pun pelik camne depa bleh main game nie sampai dpt markah cenggitu. Tajam betul mate dia org nie. Semalam tu pun nasib aku lah dapat markah segitu. Hahahaa.. sampai naik kero dan berpinar mate aku tengok game tu.

3 Ng0mel-ng0mel:

Umie said...

enche' boss ooo enche' boss... nie hah, ade sorg staf enche' boss nie asyik main game je...muaahaahahaha

HuRuL_Aini said...

uwaaaa...x penah aku main game puzzle2 cemni sampai cemtu rasanya...hoho...belum lagi main game macam burger shop..klu x mesti x siap keja...haha

Lieya said...

Umie--> Warghhh nak report kat bos haku iyeeee... p laaaa tatak helan pong... ehehehe

Hurul Anini--> Tak penahh ehhhh, nak game nie?? Mehh aku hemail kannn.. nak??? ehehehe

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.