~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

d0m0ng beranak lagi...!!!

Iyahoooooo... d0m0ng dah beranak lagi. Heheheheh... d0m0ng baru jerk selamat melahirkan 5 ekor anak. Haaa 5 ekor lagi ok same macam yg lepas. Mak aku baru lepas telefon, kali nie d0m0ng beranak lebih kurang kul 11.30 pagi tadi. 2 ekor warna kelabu ikut omaknye dan 3 ekor lagi berwarna itam putih ikut kaler bapaknye. Hehehe... Tapi skang aku xleh nak bg korang tengok gambo2nye sebab aku bukan kat kg ok. Tunggu sehingga aku balik kg, barulah korang semua boleh tengok anak kucing aku.

3 Ng0mel-ng0mel:

pEts LovEr.. said...

nama arwah kucing aku plak..domok..
huhuuu.. ghindu plak kat kucing aku tuh..hahahaa

nURmALa mAZLan said...

kak...
banyak la akak nyer kucing skang ni???

Lieya said...

petslover-->So skang ade bela kucing lagi tak???

Mala--> Hahhh takde la banyak mane pun, anak kucing yg tahun lepas 4 ekor dah diamik org. So kat uma ade la tinggal 3 heko termasuk anak yg bulan 10 tu. Pastu nie tambah lagi 5 ekor baby baru jadikla 8 ekor semua skali. Tapi nanti baby2 kucing nie dah besar akan ade tuan lain. Sbb sedara mara kaum kerabat menunggu si domong nie beranak. Tapi maybe lepas nie nak bawak domong p operate bg jgn beranaklah, macam kesian jerk kat dia. Asyik beranak jerkkkk...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.