~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

After 26 days...

Here my cutie mutie kittie after 26 days.. haaaa comey2 kannnn... nie belum nampak lagi kekembangan bulu dia. Skang nie pun dah ade 3 ekor yg semakin nampak bulunye mengembanggg.. ade yg muke sikit2 leper. Nak aku panggil keperrr.. ahahaha...

7 Ng0mel-ng0mel:

Noh Haidir said...

gile aku dah lama tak masuk blog ko... best aaa... bnyk yapdet... heheh....

Lieya said...

Haa tuh la ko,memasing melupakan aku yg sensorang kt jb nie... Huhuuu syedihhh wooooo... Weiitt Liza dah bersali, baby gal... boley geng ngan Marissa..

MrsWhyda said...

nak sekor leh x.... apesal aku x leh tinggal comment kat sini eak...

Lieya said...

Laaa yg kau tinggalkan nie bukan komen ke Fara oiii... eheheh..

Ko nak sekor?? Ape Ma'ei takde cakap ker?? sorry la beb fully booking kalau ko nak kene tunggu laa...

MrsWhyda said...

dia ada cakap jee... saje jee... huhuhuhu... weit buh nama aku dalam waiting list ko tau... kalo ada aku nak sekor... serious nie....

Lieya said...

Yo laaa... korang punye pasal no problem punye... tp aku x tau la tahun bile ko boleh dapat. Hehhehe pasal ramai yg sedang menunggu...

ZahirZ™ said...

Meh la sekor...yg kelabu ade putih2 sket tue=)sekor jer pon...leh la

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.