~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Puasa2 Raya2 2010

Gambar bawah nie time jamuan berbuka puasa bersama keluarga Nek Jijah pada 04 September 2010 hari sabtu. Kire2nye minggu terakhir puasa la nie. We all berkumpul reramai kat uma Nenek aku untuk berbuka puasa bersama2. Haaa yg ada2 korang tengok tu bukan orang lain. Memasing adik-beradik mak aku, so menjadi pakcik2 & makcik2 la kannn... Then yg kecik2 tu pulak semua sepupu2 aku. Anak sedara aku cume ada 3 horang ajee tu pun anak A.Ngah aku. A.Long x dapat joint the club pasal kete dia rosak last minit. Then dicampur pulak adik dan adik ipar Nenek aku and special guest from Kempas marii heheheh. Haaaa korang tengok sajelah kan... ramai x??? Ramai la jugakkannn... hehehe dah mcm panggil kenduri orang2 kg... Menunyee.. wah macam2 adaaaa... Pasal kite orang wat potluck, memasing kene bawa juadah. Sup daging, sayur capcai, roti jala, roti prata, roti perancis, bihun goreng, ayam percik, kuih-muih, murtabak ahh pendek kate banyak la makanan time tu. Sampai aku x tau nak makan yg mana satu. Rambang mata aku nak makan semua. Heeeee
Haaaa gambar2 kat bawah nie plak sila la layan ngan mata dulu. Tak dan aku nak bercerita pasal aku nak balik dah. Nak pegi pasar malam walaupun hari tengah hujan. Heeee aku sambung sokkkk hokeyyyy

2 Ng0mel-ng0mel:

nUR_rOsALiNdA said...

Meriah ek kak
kebiru-biruan

Lieya said...

Haaaa mmg meriah Mala... lg meriah bile menjointkan diri ngan bebudak kecik men bunga api. hahaha

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.