~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Rounding2 di Wedding & Beauty Fair, Danga City Mall

Yahhhh smlm aku telah berjaya mengheret my other-half pegi ke Wedding Fair 2010, yg dibuat kat sebelah Danga City Mall (DCM) iaitu di dalam bangunan Expo. Gilee koo.. nampak sangat aku dah lama x pegi DCM nie, last aku pegi tapak bangunan expo nie adalah parking lot (xcaye??sila tengok picca yg aku tepek kat bawah tu).
picca from j-travel, dec 2008

Apsal mase aku melilau kat JB aku xpenah pasan langsung bangunan expo ni eh, rase2nye baru minggu lepas aku melilau sakan depan DCM nie. Isk isk iskkkkk...

Meh tengok bawah tu.. itu gambo dr jauhhhh jee... mase aku tengah feeling2 landing kat kusi ala2 ogawa kat DCM. Mase kat dlm expo tu, lupe plak nak snap2 picca. Camne x lupe kalau dah ramai sangat org pastu memasing panggil soh masuk tempat dia org. Naik mening kepala kite org.

Hokeyyy ini hasil kutipan yg aku ngan my other-half buat. Jenuhhhh dok kat dlm expo tu. Mate pening, kepala pusing melihat suasana juga pelbagai andaman melayu cina india, fotographer, kad jemputan, uma, makanan kesihatan, sourvenir, baju kawin and so on. Pendek kate macam2 adoooo...

Semalam kite orang just tempah kad jemputan je, tu pun tak banyak just 500 keping je. Tempah 500 keping and kite org dpt free 1 bunting besar or 4 bunting kecik, pilihlah mana suka. Utk org2 kg aku buat and cetak sendiri je pasal nak cut cost, ade ke pengalaman aku membuat kad jemputan?? Oooo dunt worry pasal dolu2 kad jemputan abg2 aku, pakcik makcik juga spupu2 aku, semua aku buatkan. So sampai time sendiri pun aku akan buat sendiri.

Heee nak kawin nie semua nak kene budget budget budget. Jika idakkk alamat lepas kawin dok bawah jambatan makan pasir la gamaknya kami ber2, iskkk selisihhhhh. Kecuali pd mereka2 yg mmg berkemampuan juga mmg dikalangan org berada. Mcm kami nie dikategorikan org2 biasa je, idak la susah sangat and idak la senang sangat. So ape yg boleh kami budget, kami akan budget.

kan aku cakap mcm2 adeeee

So after dah menat mengumpul segala ketas metas nie, dah menat pot pet pot pet ngan vendor bagai, kite org pun terus melarikan diri dari mereka2 yg sebok nak mengumpul & mempromote. Kite org bagi chann punye. Pastu usaha meregangkan otot tanpa bersenam. Heeeeeee

My other-half sangat suke kerusi ini, dia kate mau beli 1 nanti letak kat uma. Ha ha ha

Sangat menat ok bercakap ngan vendor2 yg ade, otak juge sangat menat berfikir itu dan ini. Skang masanya kite meregangkan otot...

Ape pun aku tersangatlah happy meluangkan masa bersama my other-half mencuci mate di karnival Johor Wedding & Beauty Fair 2010 ituuu...

3 Ng0mel-ng0mel:

MushroomCute@Mariea said...

ni dewan kat mana ni? yg sebelah Puteri Pacific tu ker?

Lieya said...

Bukan... kat Danga City Mall daaa... hee

MushroomCute@Mariea said...

owh...dulu Mush duk seberang tu jer...bukit saujana...pepahal jadi kat danga city mall leh tahu dr tingkap umah jer...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.