~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

81 days t0 g0

Itu tajuk??? 0hhh lame lagikan... relax2 dan tenang2 saje dulu, walaupon sesungguhnyeee
  • berkat belum beli
  • borang nikah belum beli
  • interview idak lagi
  • hiv test tak buat lagi
  • gigi belum cek lagi
  • baju berinai sebok nak tukar lagi
  • kad jemputan tak siap lagi
  • munge telur belum beli
  • duit kendarat xgubah lagi
  • gubahan hantaran tak pikir lagi
  • ape lagi ape lagi

Walaa wala walaaa...terasa mcm byk lagi bende tak buat lagi!!! Rase mcm takde ape2 yg akan berlaku nanti, TAPIII bile tengok date and tengok coundown timer, huiyooooooo semakin hari semakin dekat membuatkan aku terlompat2. Aiyakkkkk... ahhh syuhh syuhh syuhhhhh tenang ajeee... skang kite bersuka ria dulu dengan menyambuttttt.....

Birthday bash kampeni aku utk aug-dec 2010 punye, dah bulan 2 baru nak buat.

Ahhh ade aku kesah yg pentinggg.. KITA MAKAN DULU... adiosss

5 Ng0mel-ng0mel:

K.I.N.A said...

duit kendarat tu ape eh lieya?

elle's laaa~ said...

84 days to go ..... countdown, jgn x countdown .. hehehe ....

Umie said...

ko mmg..makan... makan... dan makan lagi...hahaha

ct_nurmarlissaa said...

countdown jgn tak countdown...huhuhuhu

Lieya said...

K.I.N.A.->itu duit lieya mau kasi gubah jadi munge, biasa org pakai bunge roset yg sedia ade je... alaa yg penanggah pakai time wedding tu...

Elle->Haha jom2 menghitung hari

Umie->Hahaha selagi boleh umie oiii...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.