~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Berangan NAK tp TAK DAPAT

Sesi verangan rangan okeyyyyyyyyy... kononnye nak pelamin mcm kat bawah ni ha... tapi dalam mimpi jela haku boleh dapat, itu pun dah kire untung kalau mimpi dpt pelamin kat bawah ni... huhuhuuuuuu

Ohhhh yang ini pun sameeee... berangan la lagiii...

picca dari ArmaWeddingCouture
Jangan kate pelamin vogey yg kat hatas tu, yg kat bawah ni pun tak boleh dapat la weiii pasal dah ade orang tempah dulu dari aku, menangis la ko tengok pelamin aku nanti. Huaaaaaaaaaaaa Redha tak redha kene redha jugak, sape suruh ko terhegeh2 cop pelamin. Hambekkk bahagian ko.. sessi memarahi diri sendiri... wa wa waaaaa....

Bukan setakat cop pelamin lambat, baju pun aku cop lambat hokeyyy tp nasib baik aku dah inform awal2 aku nak kaler hape on sanding day. Thennn nasib baik gak la baju2 yg aku nak tu belum ade org len tempah mcm pelamin. Sellamatttt... cume baju untuk berinai je aku mau tukar, sudah inform kat pak andam MBG, so this saturday pegi tengok baju yg baru sampai and mau test, sekali lagi nasib baik pasal ade baju baru. Heeeee... agak2 mau kaler silver vs merah ka or purple kaaa??? Uiskkk x sabo mau try and error nie. Noni ko tungguuuuuuuuuuuu kakak ko yg mcm2 hal nie mau pakai kaler ape pun tata tauuu... fengsan kalau dpt 10 customer mcm aku nie.

5 Ng0mel-ng0mel:

ct_nurmarlissaa said...

wahh..owg excitedd nak kawen...ermm:-)cam nak kawin skali huhuhuhuh

cik puan akish said...

sabola yek....

tade rejeki..

takpe..yg ade pon cantik juge..=)

Lieya said...

Mas-A'a cantekkk ehhh... saje nak menyedapkan hati aku la tu... yolaaa aku redhooo ajee

MushroomCute@Mariea said...

Aritu Mush terbeli (tak ngaku sengaja beli tu) majalan org kawen2 tu rege dia RM29. Huh...xcited punya pasal sanggup tuuu...

Mush yg baru rancang lite2 tahun depan pon dah rasa tak sempat uuuuu...Apapun semoga semuanya berjalan lancar...

Umie said...

ala takyah nak mimpi2 lieya oii.. ko print je saiz beso pelamin2 yg ko minat tu..pastu nnt tampal kat pelamin betul ko nanti..ekkeke

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.