~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Alhamdulillahhh

Alhamdulillahh... hari ni semakin sihat cuma tinggal saki baki batuk dan sesema, but overall is ok. Syukur kerana Allah memberi aku merasa kesakitan yg tidak seberapa ini.

Semalam pagi pegi interbiew bersama2 enchek MOH. Syukur alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, soklan2nya pun mudah2 belaka. Padahal dah memang tau soklan yg akan ditanye. Syukur alhamdulillah dapat dijawab dengan lancar walaupun gugup. He he he.... seriauuuu darahhh wooo masuk pejabat agama. Macam ade magnet tarik takut punye. Kekekeke....

Soklan yang kebiasaan ditanye adalahhh...

  • Mengucap 2 kalimah syahadah bersama maksudnya
  • Fatihah
  • Doa Qunut
  • Rukun Nikah
  • Tanggungjawab Suami
  • Tanggungjawab Isteri

Haaa senang je kan. Ini jela soklan2 yg biasa ditanye. Takkan lebih dari ni, tp kalau korang terkene xtravaganza punye soklan, redhaaaa jela. Hee heee... Tetap akan dapat menikah jugak. Hahahahaa.... jangan risauuu ye kawan2. So sekarang perihal interbiew miew bagai semua dah settle, tinggal tunggu hari je ni ha. Hahaha bape hari lagi yeee!!! 0hhh idak aku mau mengira, biar masa yg menentukan segalanya. Doa dan harapan aku moga semuanya berjalan dengan lancar selancar2nya. Wahai kawan2ku yg baik hati lagi budiman, aku pinta doa dari kalian semuaaaa...

3 Ng0mel-ng0mel:

bonda dadif aka akish said...

naseb senang!

Umie said...

owh johor ada intebiu ye? syukur dah lepas debaran ye..;-)

Ct @ Siti Raudhah said...

Soklan senang & simple jek.. :) Nsb leh jwb.. Xpe, tggu dugaan kawen plak eh.. huhuhu...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.