~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Raya raya rayaaaa

Salam HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua.. yeayyy raye sudah... dah selamat berkunjung ke rumah sedara mara kaum kerabat bagai. Maraton raya Pontian-Gelang Patah-Singapore dari hari raya pertama lagi. Tapi peginya uma yg penting-penting jelah.. hihihiii khususnya uma nenek-nenek, atok-atok, makcik-makcik juge kazen-kazen terchenta... nak diredah semua rumah tak sempat, lagi-lagi yang kat Singapura. Masa amat terhad untuk aku & family redah semua uma. Kene pulak raya ke-3 aku menjointkan diri jumpe kawan-kawan sek menengah, reunion rayalah kononnyaa. Uiskkk banyak syokk bile dapat jumpe kawan-kawan lama, aku tinggalkan sekolah menengah dah 14 tahun, haaa mau tak syokkannn. Next reunion akan diatur dengan lebih terperinci lagi.

Weekend ni nak meredah ke Batu Pahat-Perling-Bandar Sri Alam-Pasir Gudang-Permas Jaya-Kota Tinggi... haaa hamek ko, pusing keliling sampai muntah hijau. Pastu weekend depannye pulak, Rawang menanti ketibaan aku sekeluarga. Kazen aku kawinlah pulak. Hadiah tak dibeli lagi, bile pulak aku nak mencari hadiah ni ye. Opsss aku baru dapat kazen baru, baby boy baru je semalam lahir. Ciannn 0pel kene duduk kat wad pasal dah temakan najis pastu jantungnya pun lemah. Aku pun belum sempat menjengah kazen baru ngan makcik aku tu. Hehehe tunggu dia kuar spitallah aku baru pegi melawat.

Mmmm gambar raya?? Oooo non ado rasenye, kalau ade pun tak banyak. Raye tahun ni??? Opkos seronok pasal dah berduakan. Tunggu mase pulak nak raya bertiga, mesti lagi seronok. Kan kan kannnn... So gambar tunggulah kerajinan aku mengupload nanti. Selamat Pengantin Baru kepada mereka-mereka yang bakal melangsungkan perkahwinan di bulan raye ni. Selamat memeningkan kepala. Hahahahahaa

1 Ng0mel-ng0mel:

Amy Syaquena said...

selamat hari raya aidilfitri...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.