~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Alahaiiii Elyano...

Mood kelaut nak menulis pasal baru dapat berita kucing aku yang bernama Elyano mati pagi tadi. Yano sakit mata, tapi takdelah terok sangat and mak cakap dah elok sikit lepas letak ubat cuma semalam demam sikit. Pagi tadi mak nak keluarkan dari sangkar and nak bagi makan macam biasa sekali tengok Yano dah terbaring kaku tak seperti kebiasaan akan menunggu di depan pintu sangkar berebut dengan adik beradik lain untuk keluar. Hua hua huaaaa...mau tak sedih walaupun bukan dibawah jagaan aku, tettap aku sedey pasal boleh dikatakan tetiap minggu balik uma mak tengok anak-anak bulus dan baru je hari sabtu lepas aku balik kampung mandikan mereka.

Sekarang tinggallah 6 ekor kucing aku Papa Jeyrit, Mamy Jeynet, Satria, Alvin, Britney dan juga Mika kat rumah mak aku. Yang lain-lain semua tinggal kenangan... Papy Kemmung, Papy Jeykey, Mamy Domong, Panda, Tiger, Eichik, E.J, Theodore, Simon  and baby-baby Mamy Domong juga Mamy Jeynet yang belum sempat punya nama. Kalau tak kompom meriah rumah aku dengan anak-anak bulus aku. 


S.E.D.I.H

3 Ng0mel-ng0mel:

veesakura said...

sedihnyaaa.. :(

laskar pelangi said...

Kita pon kalau si meowww mati,mesti sedih jerk.Nak makan pon tak selerakan -____-

Asmara said...

sedih! tp comel sungguh nama kucing2nya. hehe..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.