~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

1 Hari Di Hari Raya 2013

Assalamualaikum...

Dihari yang mulia ini.. hari ini aku dan En. Hubby telah pun mendirikan rumah tangga selama 2 tahun 3 bulan 1 minggu 5 hari... Syukurrr Alhamdulillahh di atas penyatuan kami berdua. Syukur juga kerana Allah memberi keizinan untuk kami bahagia selama kami bersama, semoga kebahagian ini kekal milik kami hingga Jannah Mu Ya Allah. Kepada yang diluar sana, moga kebahagian milik korang juga.

Ohooooo apa kes raya-raya cerita pasal usia rumahtangga ye? Hehehehe.... Mestilah ada sebabkannnnn... apa yang berlaku semuanya bersebab. Maka dengan itu, dengan rasa Syukur ke Hadrat Ilahi aku ingin membuat pengumuman bertulis di dalam blog aku ni bahawasanya.... Aku telah pun disahkan mengandung pada penghujung bulan 3 tuh hari. Alhamdulillahhh hari ni genap usia kandungan aku 5 bulan 1 minggu 5 hari. Baby apa?? Ohoooo itu aku tak pegi scan lagi... patut last month ada appointment ngan Dr. Rajesh (Hospital Columbia Asia) tapi aku skip. So maybe lepas-lepas raya ni bolehlah pegi. 

Suka?? Ofkosss suka... semua orang yang dah berumahtangga menunggu zuriat sendiri. Kannnn.... Cuma rezeki aku & En. Hubby lambat sedikit, apa pun kami tetap bersyukur. Segalanya adalah ketentuan dan penyusunan dari Allah. Kepada yang masih berusaha, teruskan usaha dan jangan putus asa InsyaAllahh ada rezeki untuk kalian juga, dan TERIMA KASIH kepada korang semua yang mendoakan kami.

Kenapa tak umumkan dari awal? mmmm aku rasa ini dah kira awallah aku buat pengumuman. Xtually aku tak suka nak kecoh-kecoh... sama jugak masa aku nak kawin dulukan. Dah nak sampai masanya, dah kompom baru aku buat announcement. Jangan kata di blog ni, di kalangan ahli keluarga dan dipejabat aku sendiri pun perot dah besar baru bg tau tu pun kebanyakan orang bertanya baru aku mengiyakan. Kalau tidak aku diamkan aja. Hihihihi...   

So lepas ni... N3 N3 aku maybe lebih ke arah si kecik di dalam perut aku ni ha. Hahaha itu pun kalau aku rajin, nasib la nak oiiii... dapat ibu yang tak berapa rajin nak menulis dalam blog ni ha... Tapi takpe akan ibu usahakan menulis untuk tatapan & renungan anak ibu ngan ayah bile dah besar nanti, macam mana pengalaman ibu mengandungkan dia nanti. InsyaAllahhh.... Akhir kata, 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
UNTUK SEMUA 
DARI KAMI



2 Ng0mel-ng0mel:

akish ali said...

dh 5 bln dah.....kejap aje...
selamat hari raye....aku nk raye umah ko nihhh

Lieya said...

Kan... Mai laaa datanggg

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.