~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

PirAtes of tHe CAriBbEan 2

Cite yang menarik minat ramai penonton, hmmmm tapi pada malam pembukaan di City Square tak seramai pembukaan Superman di Lassier Mall. Aku pun tak tahu dimana silapnya. Tapi pada pengamatan aku cite nie lagi superb dari Superman. Tu pada aku la, pada orang lain tak tahu lah pulak. Lain orang lain cite rasenya. Malam tadi aku pegi tengok cite nie ngan geng-geng M&E. Liza, Shuk, Noh, Uda, Sepol Kecik, Fairus, Najib and E.J... Gerak dari Pontian around pukul 8.00, sampai C.S ngam-ngam ho. Nasib baik kecik dah book dulu. Hehehhhh... Then kete Gen-2 yang satu lagi sampai dalam pukul 9.20,sebab dia orang gerak lambat. aku selute kat Najib and Fairus sebab bawak kete macam helikopter... treng treng trenggg... Tengah dok syok masing-masing layan movie nie, ade plak bunyi asing pada pendengaran aku. Haizzz Aku ingatkan Noh yang tido, sebab dia diam tak bergerak-gerak langsung. Tapi rupe-rupenya bukan dia, orang lain daaaa... hehehehehhh Memang kuat giler orang tu berdengkur, dah kene sound ngan Kecik pun dia tak sedo-sedo jugak. Alahaiii nasib le labu, baik tido kat uma. Buek perabih duit je maei tengok, tapi last-last Pirates yang tengok dia. Ahahahaahhh...

4 Ng0mel-ng0mel:

Superman said...

oit..
aku nk kad tu..
lalalala

blurblogger said...

a'aahhh...
tak olehhh...
kalau ko nak mouse pad bleh r...
treng treng trenggg...

nohjenoh said...

oit... apada ingat aku yg tdo... aku menumpukan perhatian laa... best giler cite nie.. heheh....

superman said...

huh
baik mintak kat awek lain
huh

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.