~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Happy Graduation Wawan...

TAHNIAH!!! TAHNIAH!!! dan TAHNIAHHH!!! yang tak terhingga kepada Wawan kerana telah berjaya menamatkan Diplomanya. And sok dah start kuliah untuk Degree kan, ape yang diharapkan disini ialah belajar bersungguh-sungguh dan tingkatkan usaha. Lepas nie cabaran yang akan datang lebih mencabar dari yang sebelum nie. Jangan mudah mengalah ye... Tiada kejayaan tanpa usaha yang gigih dan ingat janji-janji yang penah dibuat dulu. Yakin dan cekalkan diri pasti akan berjaya suatu hari nanti. TAHNIAH!!! TAHNIAH!!! anddds TAHNIAHHH!!!... "wink" "wink" "wink"...

3 Ng0mel-ng0mel:

Akane said...

shoutbox la kak lia.. yg macam kotak yg kak lia boleh borak kat blog org tuh la.. =) x de la borak kat komen =) .. nak dtg zelan? ntah ler.. skang x de geng nak jalan2 p kantin ke zelan ke.. skang pon dah x anto surat2 lg.. huhuhuh.. sejak masuk sini smula pon x penah p kantin lg.. x de kawan jalan .. lg pon dah ramai lelaki .. segan aih.. kalau awal2 dulu masih sunyi lagik hihihi..

nohjenoh said...

wey lia... kot ye pun wawan tu sedara ko... introduce la sket... ko kena ingat... blog ko nie dikunjungi gak oleh sahabat handai ko... secret admirer ko... ex's ko (uik???)... haa.. kalau ko kenalkan ... leh aa semua org bg komen ye dak??? :)

blurblogger said...

Oooo yaka!!! Kekekekkehhh haaa Wawan tu bekas anak murid aku dulu ler, mase aku ngajo kat SMK Sri Kukup. Dia antara anak murid yang ngamho ngan aku. Geng aku main bola tampar tu, bola sepak, hoki, dan segala sukan disekolah. Tapi biasanya aku jadi pemerhati jerk. Maklum dulu aku ajo dia Pendidikan Jasmani. dan dia juga antara anak murid yang berjaya serta yang sedang blajo and yang still anto info kat aku. Yang lain dah krojee.

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.