~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Zoo Saling

Selama aku di Johor nie, and walau pun aku membesar dan dilahirkan di Negeri Johor nie aku tak penah tahu bahawasenye dekat Saling Kulai nie ade Zoo. Bukanlah Zoo Negara tapi nama nya "Saling Zoo". Hehehehe baru semalam aku dapat tau, itu pun setelah diberitahu oleh sepupu aku Jamal. So semalam masa kami semua on the way nak ke Tebrau, aku pun singgah sebentar ke Zoo Saling nie. Bukannya ape, sekadar nak memastikan bahawa sememangnya wujud Zoo Saling seperti yang di gembar-gemburkan. Uuuhhh memang betul wujud Zoo Saling nie. Dari luar aku nampak ade banyak jugalah binatang yang dibela di Zoo nie. Mmmm kiranya nie private punye z0o lah. Dari luar aku lihat ade 2 ekor harimau, burung bangau, ikan arapaima, keli afrika (aku rasalah) and ade ular sawa yang sangat besar. Bak kate sepupu aku, kalau ular nie nak telan aku sure dengan sekelip mata je. Hmmm sure satu hari nanti aku akan masuk ke kawasan zoo tu untuk melihat binatang-binatang yang dibela.

3 Ng0mel-ng0mel:

nOttY_LittLe_mE said...

liA,,,, kak na pernah tgk pasal zoo nih dlm paper...
besar tak ??? besh tak ?? ade banyak binatang tak ?? kalau tak cukup banyak boley antar noh..ude..kamarul..syuk sekali gi sana..meramaikan majlis..hehheh..
kak na dah add lia dlm tab BloG kak na *winK*

nohjenoh said...

wey... ada ka patut aku dimasukkan sekali dlm list... ude, syuk ngan kamrul ajelaa... dan paling takleh dilupakan.. amer... heheheheheh...

blurblogger said...

heheheh...lia tak berkesempatan masuk ke sana laei. Tengok dari luar jerk. Ha'ahhh masukkan dia orang... wakkakkaahh

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.