~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

tAk tAhu tAjuk Ape!!!

haRi nIe aku dapat call darI b0s aku, yAp Sui p0n. Dia suwuh aku tuWun HQ mingGu depAn. akU ingAtkan hAnye untuk SeminGgu dua jE, tapi rupE2 diA suwuh Aku t0lon sanE selAmA 2 bulAn. Uishh mAk 0iii lAmenye. GilA Ape!!!! hiShhh l0mAh baDAn akU nak mendengArnyA. cAmne nie Ekkkk... feNInnnnn r... pEgi pun pEgilAh. tApi sebElum yAp berAngkAt ke sauDi s0k. Aku berhArAp sAngAtlAh agAr arAhan tu diterbAlikkan pulAk. Hahahah...
thEn petAng nie, dok sibok2 berceritA dengAn n0h and mAh. entAh mAcam mAna terkeluar plAk AyAt mAh "henSem and bijAk tak sesuAi digunAkan untuK 0rAng yang bernAmA n0h , kecuAli kALAu ditAmbAh dengAn perkAtaan TAK". maksudnyA noh yAng tAk hensem dan tAk bijAk. Hahahah memAng betullAh tu... AyAt nie mAh pinjAm daRi kAk inA. nIe gAre2 pasAl shujiN mAh lAh, saPe lAgi kAlau bukAn sanjiva.
pasTu n0h plAk sambuNg, TAK GILA hanye sesuAi untuk orAng yang BernAmA noh. Ape ke diAaa!!! sALah tu, Aku ngAn mah pun betulkan. GILA hanye sesuai untuk orang yAng bernAMA Noh. NOH GILA....Hahahaha....

4 Ng0mel-ng0mel:

silly me said...

welcome to the club... kalo dok kat KL boleh la kita gi lepak2 cikit... itu pun kalo k.ina you can make it...

after i left tgbin, i takpun jumpa dia lagi, time i nak gi pontian, dia takleh pergi, time nak buka pose plak, banyak obstacle lain, time raya, also takleh make it... hai... susah betul...

nOttY_LittLe_mE said...

hehehehhe....

"kak iNa" and "sUsaH" cannot be iN the same sentence expect with the word "taK" in between...

sO jaDi..kak iNa tak susAh... hehehhe.. it's the time lah dear ... wrong timing and banyak sangat halangan brur brur... next time kite plan baik punye kay ???

nohjenoh said...

wey... betul ape... GILA tu stand alone word... TAK tu yg sama ngan NOH ... 3 huruf kan... so.. betul laa.. NOH TAK gila... muhuhahahahahahahahahaha...

haa... nampak gaya semua ke kl nie.. tul aa tu.. leh aa arrange jumpa.. heheheh... kita tunggu lieya samapi kl heh

blurblogger said...

Hehehheee... Noh Memang GILA. Semenjak nak start job baru nie semakinn GILA rasanya. Muahahahaha...

Wooo leksss, bleh jumpe takkan tak bleh. Tapi selagi orang KL tak dapatkan uma, takkan aku nak ke sana buta2 beb. Ade ke dia orang nak suwuh aku tido kat office Zelan jerk. Hilang akal ape!!! kalau macam tu aku tak p sane pun takpe. Hmmmm any komeng same ade nak bawa kete ke tak nak ekkk??? Udah le buta jalan sane nie...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.