~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Hari Pertama Di Zelan HQ

Hmm rasenye macam dah terlalu lame tak update blog aku nie. Iskk isk iskkk... nampak cam bz sangat je aku ni kan. Hahahaha... hmmm hari nie aku start keje kat Zelan HQ KL. Semalam petang aku sampai sini. Aku gerak dari uma ngan akak sepupu aku lebih kurang kul 230 petang. Pastu singgah jap kat Pagoh, sebab kak zana nak beli pisang salai. Kawan dia pesan, sementara menunggu k. Zana beli pisang salai tu, aku pun order lah minuman. Tengah2 minum... huiyooo aku nampak Fasha Sanda, Pie dan pelakon2 lain dalam cite C.I.N.T.A. Perghhh bersih giler muke Fasha Sanda tu. Risik2 rupenye dia orang baru balik dari B.P. Ade promotion filem C.I.N.T.A kat sane. HEhehehh patut la ramai benor pelakon yang aku jumpe kat Pagoh tu.
Lepas tu aku teruskan perjalanan aku ke Bangi uma K. Ina. Aku turunkan K. zana kat tol Bangi. Hmmm call k.Ina then K.Ina bagi instruction pegi uma dia. Nasib baik tak sesat. Lepas makan malam k.Ina tunjukkan aku jalan camne nak ke Zelan office plak.
Pepagi bangun, siap2 pastu terus ke ofis zelan. Huhhh jalan jem lepas tol sg besi. Hiskkkk nasib baik jem bergerak. Tu pun jenuh gak aku tekan minyak. Dan skang aku berada di ofis Zelan.
Hari pertama di Zelan HQ nie, mmm takde ape yg menarik. Aku rase dok kat site Tg Bin tu lagi best. Patut lah Sanjiva tak nak ke HQ nie. Aku harap ujung tahun nie aku dihantar balik semula ke Tg Bin.... Hope my wish come true....

5 Ng0mel-ng0mel:

Superman said...

mintak2 le sampai berkahwin n beranak cucu kat zelan Hq tu..
allalalala

nohjenoh said...

heheh... lek aa lia... umah pun dah ada api... merdeka aa ko dok umah tu srg2...

semlm 1st nite dok situ ada jumpa pape dak lia?? heheh

blurblogger said...

ecehhh... kureng r tu... Alhamdulillah aku jumpe kerusi, meja tv. Hehehehehee.... Allah sentiasa melindungi umatNya..

nohjenoh said...

fuh insaf.. insaf.. hehe

Anonymous said...

good luck. wish u all the best. dok di perantauan ni mencabar sungguh.

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.