~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Mandi Wap...

Malam tadi aku wat mandi wap ngan Mak. Wahhhhh syokkkk nye, biler lepas mandi wap badan rase segarrrr betol. Tapi yang tak laratnye biler pepagi nie aku liat nak bangun. Perghhhhh rase badan macam letih betol. Nape tah... Aku pun pelik. Bile aku tanye ngan mak, mak pun rase camtu gak. Okeh lepas nie sesape nak mandi wap leh maei uma aku. Heheheheh....

13 Ng0mel-ng0mel:

fieza said...

aku nak aku nak...kena bayo ke pree of charge?? hahahaha...pinjam bawak balik leh??? kekekekeke...dah kering pun nak jugak mandi wap...2 kan untuk org yang nak buang lemak,ko banyak lemak ke kurang lemak?? hehehehe

blurblogger said...

Bayooooo la wehhh... Sekali mandi RM30. Aku panggil orang maei uma aku. Ko nak pinjam ape??? X yah pinjam2 aku bagi ko bawak balik saki baki air peluh aku. WAkakakakahhhh....
Kalau dalam kes kite berdua tu utk kesihatan. Tp kalau si sepol ngan si noh tu tok buang lemak. Hahahahahahahahahaahhahahhaaaaaa...

fieza said...

ceh...bagi aku bawak balik ski baki peluh ko watpe...kalau boleh jual buat duit takpe...ko letak kat umah watpe,ko letak kat opis ke,tepi jalan ke,bawak naik kete ke...bole wat duit...ko niaga kat tepi jalan kat tambak pun ok...hahahahahaha...
betul2...untuk si kecik,si noh dan sekutu2nya,bagus untuk buang lemak terutama kat perut2 mereka yang boyot dan buncit tu... wakakakakakaka...mesti jadi slim.. 'tengok perutku,jadi ramping kan...' muahahahaha...

seLf rEstrained... said...

oi...nak gak ...best tuh .,..mase kak na kat sana takdelak menda-Allah tuh ... kalau tak sure slim gak kak na...nanti kalau kak na balik nak bOOk sejam mandi wap...waaaaa....nak balik...

blurblogger said...

Hahahahahhaaa...

fieza...
0ittt mende tu bukan haku punye da. Tuh hari mak aku cek darah kat billion, pastu dia org offer nak wat mandi kat uma aku tapi kene sediakan bahan. Haaa aku blasah r joint sekali.
Perot aku pun dah ramping r. Hahahaha sekali mandi boleh ramping ker???

K.na...
Hehehehe jom kite wat. Kite p kedainye plak kat tambak Pontian.

fieza said...

ow...pelik gak la kalau mende tu ko punyer,yela,org kudut cam ko bukan nak guna sangat...kat tambak ke?kdai mane ek???ooo,jadi tak leh la ko wat bisnes kecil2an kat tepi alif... hahahahhaa

mr.pancit said...

ooo... mentang2 aku dah lama x masuk... korang kutuk aku ek... kecik lagi la pulak... buta it... haram x penah masuk kot... heheh...

manda la wey... taf ape kat perut tu... seketul (1 pax).. x main de 6 ketul (6 pax)...

muhuhahahahahhaha...

fieza said...

buta it takpe,jgn bute hati...
wakakakakakaka....

blurblogger said...

HUa hua huaaaa...
Noh yang gendut, kecik yg semakin boroiiiiiii...
2 2 kowang gendut dan boroiiiii...
Ooooo ade lagi sowang yg menjejak langkah kowang nie, sape lagi kalau bukan kamarul. Hahahaha semakin boroiiiii skang nie...

Emmmm aku tak ingat r fieza katner kedai tu. Nanti balik aku cek dia punye name card haaa...

mr.pancit said...

uik... kamarul pun dah nak join da club??? heheh... meh meh... jgn x dtg.. hehe... makin bertambah golongan 1 pax stomach muscle nie... muhuahhahahhahhahha....

fieza said...

mr. pancit nie,dah la cepat pancit,buncit,boyot...yot,yot... ada hati plak dgn 1 pax stomach muscle...ceh... muahahahahaha

uda said...

weh..
korang nak cakap boroi tu pelan2 sket dol..
dieorang bukan boroi la..
pakai internal pouch je
hahahha

fieza said...

mana ada cakap,ngeng btol...kitaorang cume type je.. nasib baik guna small font,kalau nak best pakai large font,biar semua baca... muahahahaha...jgn marah ha encik2 boroi,boyot,buncit dan yang sama waktu dgnnya... kahkahkahkahkah...

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.