~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

IDEA PLZZZZZ..!!!???!!!

T0lon t0lonnnnn... hari khamis nie b0s aku ade c0ordination meeting, pastu mintak aku sediakan refreshment. Aku nak bagi depa nie makan apeee petang2??? Nak bagi depa ngap karipap sardin, tekak aku dah muak nak tengok muke karipap tu, nak bagi makan sandwich takkan la plak kannnn... Nak bagi makan mee goweng leceh plakkk time2 meeting gitu nak makan mee lagi2 lah kalau goweng pisang, mau berminyak2 jari-jemari depa nie kang. Tak dan aku nak sediakan tisu sekotak... Huhuhuhuuuuu....

0fficemate aku suggest kek pisang pasal dia suke sangat makan kek pisang, nak tumpang sekaki lah tu...har har harrrr... Adessss kek pisang pun dah biasa laaaa.. dah selalu sangat aku sediakan mende2 nie semua... Ape mende yg luar dari kebiaasaan ehhh... Penin plak kepala aku nie haaa... dari semalam d0k pikir nak sediakan apeee...

Alohaiii kengkawan yg baek hati sekaliann, need your help plezzzzzzz... ini pun jadi masalah pada aku hekkkk.. arhghhhh tak kireeee r.... Cepattt bantuan diperlukan sebelum 5.30pm es0k ok... Jangan l0kek2 ideaaaa....

2 Ng0mel-ng0mel:

~mademoiselle hana~ said...

cream/castard puff??? yang comel2.uu,sdap. ;)

RieDer said...

er..aper kata kalau kasi kuih pau..pelbagai kan inti tu..pau kacang ker..pau kaya ker..sedap wooo...!!!

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.