~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

mEja seHarian aKu

je

Dah nak masuk 8 bulan aku keje kat sini, dan inilah tempat duduk aku selame beberapa bulan nie. Tempat duduk yg amat strategik kate kawan2 aku sbbnye tempat duduk aku nie sebelah highway je... ehehehe bukan la highway betul tp bersebelahan dengan laluan org lalu lalang and betul2 bersebelahan dengan pintu kuar masuk. Meja aku nie baru lepas dikemas kinikan selepas berserabut dengan segala drawing yg berkurun2 lamenya. Tuh pun masih ade lagi drawing yg masih belum sempat aku settlekan... Adesssss mabuk aku tengok drawing yg dah bertukar kaler nie... Nak je aku humban tp tak bleh lah plak... Ade takde aku biar je tergantung kat hanger...

Meja aku nie sebenarnya bukan sekadar meja bekerja malah meja nie jugak merupakan meja makan aku. Disinilah tempat aku bersarapan, makan tengahari dan juga minum2 petang... dan kadang2 meja aku nie jugak menjadi tumpuan bos2 aku juga budak2 opis aku tumpang makan semeja sebabnya tempat aku nie biasanya ade je stok makanan.

Oklah aku sambung citer len kali je, aku nak sambung wat keje sbb kepala aku dah tepu sesangat nak merepek ape kat blog aku nie. Ades adesssss....

3 Ng0mel-ng0mel:

Nurmala said...

hehe..
lebih kurang la kita kerja
saya pon kerja baru 7bln cam tu

Sheikh said...

teringat la pulak masa zaman aku sekolah dulu meja aku jadi tumpuan cikgu2 sebab aku jugak simpan makanan terutama asam2 hehe

Sheikh ! asam kedut ada ? tanya cikgu Hasnah...! hehe

sipeNinLalat said...

Ya Nurmala--> Yekeee... huhuuhuu kampeni ape beb???

Ya Al-Sheikh--> Perghhh gile babass t0key asam keduT gupenyee... Hahahaa

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.