~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

pizZa laGi!!!?!!!

Haaaa teng0k gamb0 tu.. nampak

pizza kannn...heheheh malam tadi aku p melantak pizza lagi. Makcik2 aku nie la suke sangat makan mende2 macam nie. Aku layankan aje.. Gara2 nak berjalan and nak makan pizza punye pasal, Mamuji sanggup kelek 0pal yg tengah demam. Walaupun aku and Mak Ya dah larang, dia tak yah pegi c0z takut demam 0pal tu melarat. Wah wah wahhhh tak terima sehhh.. tak nak kene tinggal and nak jugak ikut kite 0rang sh0ping m0ping... Hahaha wind0w shoping jerk yg lebihhh.. aku la tuuu... Yang sebenarnya aku just bawak Mak Ya cari blazer utk dia pakai time blaja next week, tapi takde yg berkenan dimate aku. Hahaha bleh gitu... 0rang lain yg nak pakai aku yg tukang pilih and cerewet terlebih. Nak buek camn0 kalau dah blazer yg ade macam hamprak. Entah hape2 je blazer yg tinggal. Ade yg berkenan dihati tapi kecik m0leklah pulak, aku jerk yg b0leh muat... eheheheheh nak amik yg kecik tu macamlah Mak Ya muat sangatkan... Sudahnya tak terbeli jugak blazer yg Mak Ya hajati.

Lepas penat mer0nda and cuci mate kite 0rang pun teruslah ke tempat yg b0leh menyenakkan perut,mane lagi kalau bukan PIZZA HUT... Huhuuhuhuuuu nie jelah kejenyee kalau kuar ngan makcik2 aku nie... Kalau tak pizza, kfc kalau tak kfc pun Mc-D lah yg dijejaknya... ape tak muak gaknye tekak dia orang nie. Pastu pantang ade keluaran baru mesti nak cube... Mak Ani lah tu tapi same dengan je dengan Mak Ya... Adehhhh kalau ikutkan penat nak melayan kerenah makcik2 aku nie, tapi siapa lagi nak layankan dia 0rang nie kalau bukan aku, almaklumlahhh redebar yg tau cer0k rantau mer0nda and cuci mate. Hahahahaaa... Tapi yg pentingnya ser0nok melayan kerenah mereka yg macam2 hal nie.

0psss bile makan pizza nie teringat aku pada Nenek yg jauh dipadang pasir sane... Last kami makan pizza bersama mase belikan keperluan haji Nenek, banyak Nenek makan time tu. Kite 0rang siap belikan ayam kfc lagi untuk Nenek, habis semua Nenek makan. Time tu suke giler teng0k Nenek makan. Semua makanan2 nie Nenek suke, kire feberet dia lah tu... Tapi takpe nanti Nenek balik dari haji blehlah layan Nenek makan pizza ke kfc ker 0r ape jua yg Nenek minat. Haaa 0mak aku pun same dengan Nenek kirenye ape yg Nenek gemari menurun kat anak2 juga cucu2nya. Cume aku jerklah yg kurang sikit dalam makanan2 segera nie. Tapi lantakkan jugak.. Hahahah...

Haaaa t0 adik yg bername GG, jangan marah haaaa K.Lia makan pizza lagi... Muaahahahaa...(ketawa dengan dasyatnyeeee....giles mer0yan punye geLak)

5 Ng0mel-ng0mel:

Umie said...

kita kalau pi pizza hut mmg tak makan pizza tp mintak chicken wing yg mabeles itu...perghh,terliur beb!!!

Jade said...

entry yg menyebabkan nk ajak hubby g makan pizza mlm nih..ahahahahah

//J.i.J.i.E// said...

waahh pizzaaaaa....sllurrpp

Nurmala said...

Ya ampunn..
baru teringat mak minta belanja pizza aritu

sipeNinLalat said...

Umie--> Hahhh ketiak ayam p0n sodappp... adehhh s0k p lagi r...hahahaha...

Jade-->Hahaha pegi jangan tak p haaa... order ketiak ayam sekali...

GG--> Dah p makan bl0m???

Nurmala--> Aiseymennn... haaa balik nie terus ajak mak p makan pizza haaaa... Ade kempunan owang tua tu.. huhuhhuuu

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.