~Bismillahirrahmanirrahim~
Ya Allah,
Lindungilah anakku dengan sebaik2 perlindunganmu.
Jauhi dia dari segala bahaya makhluk2 ciptaanmu.
Kurniakan dia akal yang bijak,
Akhlak yang soleh juga sifat2 yang terpuji.
Dengan izin mu Ya Allah, aku memohon.
jadikan dia anak yang mendengar kata ibu dan bapa serta hamba yang sentiasa sujud kepada Mu
~Amin~

They aRe s0 Gorge0us

Oohh s0 sweEt

picca from ZaifieZainal
Cantek tak??? Opssss sorry, pertanyaan aku bukan kepada pasangan 2 sej0li ini. Heeee tp lebih kepada warna baju yg dipakai oleh si pengantin.

Arghhhh cantekkkan kalernye?? Ini kaler Aqua kan, kan kan kan... for the 1st place aku mau pakai kaler ini for my wedding. Tapiiiii kebanyakkan bridal yg aku panjat kat Pontian tu idak la ade kaler2 begini. Kalau kaler biru biasa, turqoise, biru lembut itu adalah.

Aiseyyy bestnye kalau dapat kaler ini. Mak aku soh amik kaler kuning. Kawan aku plak ade yg soh amik kaler merah or maroon. Tapi hendaklah aku menyedarkan diri dan juga kotak pikiran aku bahawasanya ton kulit aku idaklah berapa sesuai ngan kaler2 yg garang merah menyala ini. Maka tersedarlah aku dari lamunan. Heeeeeeee... Ooooo aku takut wooo mau pakai kaler merah. Mau kene panah aku nanti. Heeee lagiii....

Ape pun i really love this colour. Oooo tolonlah aku wahai butik andamanku, adakanlah kaler seperti ini. AKU MERAYU SESUNGGUH HATI. sahhh mmg aku meroyan ngan kaler ini.ngeeeeeeee

2 Ng0mel-ng0mel:

Amy Syaquena said...

morning leiya..

blog awak ada malware tak boleh buka lame , nanti amran malware akan kuar..

Lieya said...

Eerkkk yeke.. cane nak buang ehh..

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Life Must Go On |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.